Organizatorii festivalurilor UNTOLD și Neversea continuă tradiția și în acest an și lansează astăzi campania ,,BAC DE 10”. De mai bine de 7 ani, această campanie își dorește să susțină performanța în educație și reușește, în fiecare an, să motiveze sute de mii de tineri absolvenți din România. În acest an, atât de special, în care ne revenim la o viață normală, după un an de provocări, campania inițiată de organizatorii UNTOLD și Neversea își dorește să-i ambiționeze și mai tare pe absolvenți, pregătindu-le la edițiile din acest an unele dintre cele mai mari nume de artiști internaționali, dar și momente unice.

Ajunsă la cea de-a șaptea ediție, campania „BAC DE 10” oferă tuturor absolvenților de liceu care iau nota 10 la examenul de Bacalaureat, acces gratuit la edițiile UNTOLD și Neversea din acest an.

În plus, toți tinerii care promovează examenul de Bacalaureat, inclusiv la sesiunea de toamnă din acest an, vor primi câte un voucher valoric care va putea fi folosit la achiziționarea abonamentelor pentru edițiile UNTOLD și NEVERSEA din 2021, după cum urmează:

· La UNTOLD un voucher valoric de 10 euro

· La Neversea un voucher valoric de 20 de euro

Edy Chereji, director de comunicare UNTOLD și Neversea: ,,După vestea foarte bună că în acest an vom organiza festivalul UNTOLD, astăzi vine și vestea bună că lansăm această campanie care are deja o tradiție și care ambiționează în fiecare an sute de mii de tineri într-un moment foarte important din viețile lor. Așadar toți absolvenții care au luat nota 10 la examenul de bacalaureat în 2021 vor avea acces gratuit la UNTOLD și Neversea.”

În fiecare an campania Bac de 10 este susținută de Kaufland România. Pe lângă accesul gratuit la ambele festivaluri, toți absolvenții de 10 vor primi și un voucher de 500 de lei din partea Kaufland România, valabil în orice magazin Kaufland.

Katharina Scheidereiter, CSR Manager Kaufland România: “Educația este unul dintre domeniile prioritare pentru Kaufland România și ne bucurăm să fim parte din campania Bac de 10, pentru a șasea ediție consecutiv. Le urăm mult succes tuturor absolvenților de liceu care susțin examenul de bacalaureat în această vară și abia așteptăm să ne reîntâlnim, în siguranță, la festivaluri.”

Toți absolvenții care doresc să participe la campanie trebuie să acceseze link-ul http://untold.com/bacde10 sau http://neversea.com/bacde10 pentru a completa formularul care îi va înscrie în campanie. Acest formular va deveni valabil din momentul afișării rezultatelor.

La ediția din acest an a festivalurilor UNTOLD și Neversea vor avea acces gratuit și absolvenții care au luat nota 10 la examenul de bacalaureat în 2020. coral