News Flash:

Elevii pot sesiza orice tip de probleme care se petrec în unităţile şcolare, cu ajutorul unui TelVerde

20 Ianuarie 2020
1424 Vizualizari | 0 Comentarii
telefon 2

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a spus că îşi propune înfiinţarea unui TelVerde pentru ca elevii să poată sesiza orice tip de probleme care se petrec în unităţile şcolare.

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a declarat că, săptămâna viitoare, se va căuta o soluţie pentru înființarea unui TelVerde pentru elevi, idee care s-a desprins în urma unei întâlniri cu Alexandru Cumpănaşu.

Discuţia a fost pozitivă. Ne-a dat o idee pe care am îmbrăţişat-o şi este foarte bună, de a face un telefon verde, astfel încât elevii, într-un mod anonim, să aibă curaj să prezinte tot ceea ce se întâmplă în şcoală şi vizavi de fenomenul educaţional şi de fenomenul infracţional. Şi atunci, acest telefon verde, majoritatea copiilor au telefoane, să poată să îl acceseze.

Telefonul verde să fie la Ministerul Afacerilor Interne, în conexiune cu Ministerul Educaţiei.

Dacă e pe linie infracţională, nu ştiu, traficant de droguri, oameni violenţi, bătaie în casă, tot ce înseamnă agresiunea dascălilor faţă de copii sau a copiilor faţă de profesori, noi să fim înştiinţaţi în timp operativ”, a anunţat Marcel Vela, conform news.ro.

 

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

elev sesizare problema unitate scolara telverde
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1412 (s) | 33 queries | Mysql time :0.055050 (s)