Maria Ilioiu a fost prima eliminata de la noua editie a Bravo, ai Stil. Plecarea sa din concurs nu putea sa fie fara cateva marturii incendiare. A batut-o sau nu pe Andreea Tonciu in culisele show-ului de moda?

Maria Ilioiu, eliminata de la Bravo, ai Stil

Eliminare cu scandal la Bravo, ai Stil! Maria Ilioiu paraseste concursul de show, dar nu oricum. Daca toata lumea credeau deja uitate polemicile, dupa plecarea ei, se pare ca Maria stie bine cand sa pluseze. Dupa editia de aseara, fosta ispita a postat un vlog pe canalul sa de YouTube in care a dezvaluit un episod ascuns de cameramani si de productie. Roscata ar fi batut-o pe Tonciu in culise, dupa ce aceasta a jignit-o de mama focului.

Ea a vorbit deschis despre realitatea care este ascunsa de catre productie, de faptul ca mereu ea cand Andreea o provoca si o jignea nu era filmata. Femeia a sustinut ca intre ele a fost o bataie ca in filme, in care ambele s-au ciufulit de mama focului, lucru care disparea ca intensitate pe jumatate atunci cand ajungeau in fata camerelor de luat vederi. Totul a pornit dupa ce fosta asistenta de televiziune a facut-o pe ispita femeie de naravuri usoare.

„Bataie ca in filme intre mine si Andreea”

„Da, a fost o bataie ca in filme intre mine si Andreea, ma bucur ca am ciufulit-o bine. Am rupt-o pe genunchi, cum nu se astepta nimeni. Pentru ca si-a permis sa imi bage mana in par si sa ma traga. Momentul in care o ametita vine si isi baga mana in parul tau o iei si o dai cu capul de genunchi. Cum e posibil ca acest cap de betisor folosit vine sa-si bage mana in parul meu. M-am dus la filmari, si cum eram la machiaj, aceasta Tonciulina m-a facut prostituata. Aceasta bataie a fost filmata, dar nu vor da la tv. Eu le-am zis tuturor «Voi stiti ce face Tonciu cand primeste 100 de euro pentru a face sex, ea da 50 euro rest». Ea a venit si mi-a bagat mana in par”

coral