A treia generație EMBA University of Hull va absolvi astăzi cursurile școlii de business 100% britanice din Cluj-Napoca, ocazie cu care este organizată o ceremonie în Hull, în Marea Britanie. Evenimentul va putea fi urmărit live pe site-ul Universității Hull, începând cu ora 18.30. Festivitatea va fi urmată de o ceremonie similară în România, în luna noiembrie a acestui an, în Cluj-Napoca. 

Absolvenții au avut ocazia să parcurgă, în decursul a 2 ani, 12 module, dintre care unul a avut loc în Marea Britanie, la The University of Hull. Cursurile au fost susținute de profesori internaționali de la aceeaşi universitate. Diploma de absolvire este internaționlă, acordată de University of Hull. Grupa de absolvenți este formată din 18 persoane care au poziții de top şi middle management în domenii precum: financar-bancar, inginerie, tehnologie, IT, construcții, educație, medicină, consultanță etc. 

Dr. Andrew Taylor, directorul Transilvania Executive Education, declară: „Suntem foarte mândri de cea de a treia grupă a programului EMBA din Cluj-Napoca. Studenții au avut ocazia ca pe parcursul şcolii să ajungă în Bahrain, Marea Britanie şi Singapore – unde EMBA-ul susține, de asemenea, cursuri – și au adus o abordare internațională în cadrul grupei. Suntem foarte mândri de eforturile și realizările lor în contextul unui program de excelență recunoscut la nivel mondial. Ei au fost cu adevarat o sursă de inspirație pentru toți cei care au intrat în contact cu ei.” 

Alin Băiescu, unul dintre absolvenții acestei grupe, afirmă: „În timpul modulelor EMBA am avut acces la o gamă largă de instrumente: teorii economice, strategii de management, cunoștințe valoroase ale profesorilor noștri și experiențele profesionale ale colegilor noștri. Am avut cu toții șansa de a selecta orice ingredient pentru îmbunătățirea activităților noastre de afaceri sau manageriale. Acum vine timpul să le aplicăm. Trebuie să decidem care teorie economică, instrumentul financiar sau strategie managerială să se aplice, în ce proporție, când și în ce context. Managerul trebuie să facă toate acestea cu (aproape) niciun sprijin extern pentru că este pe deplin responsabil pentru toate acțiunile şi, în plus, pentru rezultatul final. Iar așteptările nu sunt deloc mici”. 

Programul EMBA este acreditat internațional de The Association of MBAs şi de The Association to Advance Collegiate Schools of Business. Din acest an, programul are două specializări, General EMBA şi Tech EMBA, iar în funcție de acestea cursurile sunt: management general, mediul internațional de afaceri, consultanță, managementul proiectelor, economie, respectiv managementul infrastructurii, securitate cibernetică, managementul sistemelor software şi inovație. 

În Cluj-Napoca, şcoala de business a fost lansată în 2015, printr-un parteneriat între The University of Hull, Universitatea Babeş-Bolyai, Banca Transilvania şi Electrogrup. Transilvania Executive Education, organizația care derulează programul în România, este susținută de Camera de Comerț Româno-Britanică (BRCC), Camera de Comerț Româno-Olandeză (NRCC), Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca și de Emerson.

Pentru mai multe informații vă invităm să accesați www.teecluj.ro.

coral