Emil Boc a mers în centrului Clujului și a testat „Biletul de sănătate”, adică a făcut genuflexiuni pentru un bilet de autobuz, chiar în stația Memorandumului. Edilul a fost filmat, iar filmarea a făcut senzație printre internauți.

„Felicitari,un om cu initiativa,majoritatea deciziilor luate de dinsul sint foarte bune si vin in ajutorul cetateanului.Sa ne traiesti domnule primar si sa ai numai bine in viata!”, a scris o clujeancă.

„Super tare ! Felicitari ! O idee foarte buna ! Un exemplu bun pentru toate orasele”.

După succesul înregistrat anul trecut, „Biletul de sănătate” a revenit la Cluj-Napoca în stația Memorandumului Sud. În fiecare zi, în intervalul orar 08:00-20:00, în schimbul a 20 genuflexiuni la stația sportivă smart, primești un bilet gratuit pentru transportul public, valabil pe toate liniile urbane, timp de 7 zile.

„Stația de sănătate” are ca obiectiv încurajarea tuturor la mișcare pentru a găsi împreună modalități de introducere a sportului în rutina zilnică, într-un mod simplu și plăcut. După cele peste 1 milion de genuflexiuni și peste 55.000 bilete emise gratuit pentru clujeni, ne dorim ca în acest an să depășim această performanță care promovează atât sportul, cât și mobilitatea sustenabilă.

Inițiativa echipei SportsFestival este sprijinită financiar de Primăria și Consiliul local Cluj-Napoca, alături de Compania de Transport Public Cluj-Napoca, iar costul biletelor eliberate gratuit pentru cetățeni va fi suportat de o serie de parteneri privați, începând cu Sykes.

coral