News Flash:

Emil Boc a semnat contractul pentru studiile necesare bulevardului Oașului – Ira. ”Se îmbunătățește și calitatea vieții”

6 August 2021
374 Vizualizari | 0 Comentarii
emil boc a semnat proiectul pt strada oasului

Primarul Emil Boc a  semnat, joi, contractul pentru realizarea studiului de fezabilitate, a planului urbanistic zonal, realizarea documentației pentru autorizarea lucrărilor de construcții și proiect tehnic, detalii de execuție și asistență tehnică pentru obiectul de investiții „Culoar de mobilitate Nord: Pod Oașului – Răsăritului – străzile Răsăritului – Câmpul Pâinii – Pod Ira”.

”Odată cu această investiție, se îmbunătățește și calitatea vieții cetățenilor din zonă prin crearea de alternative sustenabile de mobilitate urbană. Acest culoar de mobilitate adiacent căii ferate reprezintă o modalitate de interconectare a cartierelor din municipiu și de creștere a potențialului urban, economic și estetic al zonelor vizate”, anunță Emil Boc.

Din punct de vedere tehnic, proiectul presupune:

– modernizarea intersecțiilor, amenajarea străzilor Răsăritului și Câmpul Pâinii la un profil de culoar cale ferată (16/21 ml) cu benzi de circulație, piste de biciclete, aliniamente de arbori și mobilier urban.

– modernizarea rețelei de iluminat public stradal și a sistemului de semaforizare

– instalarea unui sistem de management al traficului

– se vor amenaja suprafețe în vederea delimitării locurilor de parcare.

Valoarea totală a contractului semnat cu firma NV Construct este de 3.052.250,00 lei fără TVA de la bugetul local. Durata de realizare a investiției este de 12 luni.

 

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0692 (s) | 22 queries | Mysql time :0.019631 (s)