News Flash:

Emil Boc: Construcțiile ilegale de pe Valea Chintăului și Valea Fânațelor vor fi demolate!

3 Februarie 2022
1285 Vizualizari | 0 Comentarii
Emil Boc le a pus gand rau constructiilor ilegale

Primarul Emil Boc le-a pus gând rău construcțiilor ilegale de pe Valea Chintăului și Valea Fânațelor și afirmă că acestea vor fi demolate cât de curând.

”A fost dezbaterea la buget. Am spus și atunci. Pentru noi legea este sfântă. Oricine construiește fără autorizație se desființează. Sunt foarte multe procese pe rol pentru demolarea caselor construite fără autorizație, pe Fânanțelor și Chintăului. ce va decide judecătorul nu pot garanta.

În acest oraș nu avem toleranță pentru construcțiile ilegale.

Amenzile pe care le aplicăm sunt spre maxim, 100.000 de ei . Înțelegem situația că au un teren că e în extravilan , dar nu poate construi oricine și oricum.

Și-au asumat si nu le putem desfiinta fără sentință.

Mesajul știu că e nepopular și nu le place multora, dar din respect pentru viitorul orașului pentru că nu mai putem structura și amenaja cum trebuie pentru că totul se face fără autorizație”, a spus primarul Emil Boc.

Pe Valea Chintăului și pe Valea Fânațelor sunt 250 de case fără autorizație, conform Stiri de Cluj. Primarul a spus că legea nu permite ca locuințele fără autorizație să intre în legalitate, fără acordul instanței. 

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1349 (s) | 33 queries | Mysql time :0.046522 (s)