News Flash:

Emil Boc despre numirea lui Tasnadi Szilard la sefia prefecturii Cluj: Niciodată Clujul nu a mai fost umilit

5 Martie 2021
3069 Vizualizari | 0 Comentarii
Emil Boc

Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca, pare total dezamăgit de decizia conducerii centrale a PNL de numire a unui prefect din partea UDMR la Cluj, declarând că se simte umilit de o astfel de decizie.

Întebat într-un interviu despre numirea lui Tasnadi Szilard la sefia prefecturii Cluj, Emil Boca declarat:

„Răsucești cuțitul în rană și mai pui și sare pe rană. Ce să … Eu sunt fără cuvinte. E un gest de sfidare fără precedent a conducerii PNL, față de organizația PNL Cluj. Eu am fost președinte la această organizație din 2005 până în 2012, dar niciodată Clujul nu a mai fost umilit… ca de altfel niciodată ca președinte de partid nu am umilit organizațiile politice care au adus scor politic la partid. Clujul, că le place unora, că nu le place, a adus cele mai multe voturi, în zestrea generală a PNL la toate alegerile. 

Organizația care aduce cele mai multe voturi este umilită. Asta este o palmă dată tuturor colegilor mei din PNL, care au muncit cu bună credință, iar conducerea centrală a partidului m-a sfidat”. 

”S-au trecut niște linii roșii la Cluj în relația dintre conducerea centrală și PNL Cluj. Asta este vocea unanimă a tuturor colegilor. Nemulțumirea este generală față de performanțele politice ale PNL.

Pe mine mă interesează acum respectarea legii de către noul prefect și respectarea simbolurilor naționale. Nu am de gând să permit nici cel mai mic derapaj”, a mai spus Emil Boc.

Primarul Clujului a spus că se așteaptă ca noul prefect să respecte legea și simbolurile naționale. ”Eu nu am nimic cu persoana domnului prefect. Am pretenția să respecte legile și simbolurile naționale. Nu-l cunosc pe dl prefect. Vom colabora și ne facem datoria ca cetățeni români, pentru că toți suntem cetățeni ai statului român. De aici pornim. Eu vreau să clădim și nu să dărâmăm, dar voi fi atent la această nuanță care pune probleme la o primă vedere”

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

emil boc tasnadi szilard prefectura cluj clujul umilit
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1487 (s) | 33 queries | Mysql time :0.059494 (s)