Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc și-a făcut astăzi rapelul cu AstraZeneca. Edilul a spus că totul a evoluat normal și el este un susținător al procesului de vaccinare, spunând că este singura modalitate de a ieși din această situație.

„Azi m-am vaccinat cu a doua doză de vaccin AstraZeneca. Totul a evoluat normal. Mulțumiri speciale tuturor echipelor medicale care asigură procesul de vaccinare. Este un maraton și la sfârșitul acestuia vom fi cu TOȚII câștigători. Susțin procesul de vaccinare și consider că pe această cale vom învinge pandemia, iar viața noastră va reveni la normalitatea pe care am avut-o înainte de pandemie (sau cât mai aproape de acea normalitate)”, a scris Emil Boc pe pagina de Facebook.

Emil Boc a fost unul dintre cei aproape 10.000 de clujeni care a fost vaccinat din problematicul lot ABV2856. Edilul a spus că nu a pățit absolut nimic.

„Sunt unul din cei 10.000 de clujeni care s-au vaccinat cu AstraZeneca din acest lot, în data de 15 februarie. Nu am avut nimic special în afara celor care au fost înscrise în prospect”, a declarat primarul Emil Boc, în urmă cu o lună.

coral