News Flash:

Emil Boc și Alin Tișe și-au depus candidatura pentru alegerile de primar și șef la consiliul județean

14 August 2020
1049 Vizualizari | 0 Comentarii
Emil Boc

Astăzi, primarul Emil Boc și-a candidatura din partea PNL pentru un nou mandat de primar al orașului Cluj-Napoca.

Emil Boc spune că și-a depus candidatura pentru ca, împreună cu clujenii, să continue modernizarea orașului și parcursul european al Clujului.

„Prioritățile sunt investiții și locuri de muncă mai bine plătite la Cluj, creșterea calității vieții, Clujul metropolitan. Este vorba de a avea un Cluj ca afară. Românii își doresc de foarte multe ori să aibă o țară ca afară, noi ne dorim să avem un Cluj ca în UE”, a spus Boc.

Acesta a explicat că un Cluj ca afară înseamnă locuri de muncă mai bine plătite, iar clujenii să rămână acasă, să aibă o calitate a vieții ca în UE, iar administrația locală să fie eficientă.

Emil Boc a fost ales prima dată primar al Clujului în anul 2004.

Tot în cursul zilei de azi și Alin Tișe, șeful CJ Cluj, și-a depus candidatura pentru un nou mandat.

”Astăzi mi-am depus candidatura pentru un nou mandat la Consiliul Judetean Cluj.Mandatul pentru care candidez are ca finalitate transformarea până la capăt a județului Cluj într-unul modern și dezvoltat la cele mai înalte standarde europene.Echipa de consilieri județeni care îmi va fi alături în acest mandat este o echipă tânără, dinamică, dornică să fie parte a succesului numit Județul Cluj.Candidatura depusă astăzi nu este despre persoana mea ci este despre viitorul întregului județ, iar campania electorală care va începe nu este despre un politician; este despre aspirații, despre realizări pe care ni le dorim cu toții, este despre o viață mult mai bună, este despre ce promitem și ce lăsăm copiilor noștri, este despre viitorul nostru, al tuturor”, a declarat Tișe.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

Galerie Foto

Alin Tise.png
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1463 (s) | 22 queries | Mysql time :0.050780 (s)