News Flash:

Emil Boc, iritat de o întrebare legată de metrou: ”Nu e ca și când ai face un chioșc!”

7 Octombrie 2022
514 Vizualizari | 0 Comentarii
Emil Boc despre metroul de la Cluj

Primarul Emil Boc a fost întrebat la o emisiune radio ”Ce ne facem dacă proiectul Metroului și al Centurii Metropolitane stau la Guvern 2 ani?”, iar replica acestuia a fost că nu este posibil. 

”După cum ați putut vedea pe site -ul Ministerului Transporturilor sunt ambele proiecte, atât Metroul cât și Centura, ajunse la etapa de a intra în ședința de Guvern pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici. Vreau să mulțumesc pentru efortul depus de colegii mei din Primărie, proiectanților și sprijinului avut la Ministerul Transporturilor și la Ministerul Dezvoltării.

Ar trebui ca în luna octombrie să avem trecuți prin guvern indicatorii tehnico-economici. Deci ambele proiecte sunt acolo și o muncă de 4 - 5 ani să treacă la un alt nivel”, a declarat primarul Emil Boc la Napoca FM. 

Moderatorul, jurnalistul Lucian Danciu, i-a replicat că acum 5 ani credea că în 2023 va fi gata măcar ceva din Metrou, iar Emil Boc a spus că. ”Acestea sunt proiecte de 4 miliarde de euro. Nu e ca și când ai face un chioșc. Alții le-au făcut în 20 de ani și noi le facem în câțiva ani”. 

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0813 (s) | 22 queries | Mysql time :0.027643 (s)