Emil Boc, primarul Clujului, susține că a fost șocat de facturile mari care i-au venit la încălzire la casa de vacanta din satul Campenesti. Daca la apartamentul din Zorilor facturile sunt rezonabile, la casa de vacanta par a fi nejustificate. 

”La Electrica, am avut 140 de lei, iar acum mi-a venit factura de 170 de lei sau ceva de genul acesta. La gaz aveam în jur de 180 de lei, iar acum puțin peste 200 de lei”, a spus Emil Boc, care încă nu a primit factura de gaz la apartamentul din Zorilor. ”Cred că am avut și o compensare, să vedem factura pe ianuarie, atunci va fi momentul adevărului”, a mai spus primarul Clujului, la ZIUA LIVE.

Acesta a spus că la casa de vacanță din satul Câmpenești, comuna Apahida, facturile l-au uimit. 

”Aoleu! Acolo am stat doar vreo trei-patru zile, de sărbători, iar factura la gaz a fost de 200 de lei. Mi-am zis: bă, fratele meu, ce e cu factura asta? Nu știu de unde prețurile astea pe acolo. Și nu știu de ce a fost așa de mare, poate și acolo va fi o compensare, n-aș vrea să greșesc. Voi vedea după ce se vor face ajustările astea în factura de pe luna ianuarie”, a spus Emil Boc. 

coral