Potrivit primarului Emil Boc, organizarea ediției 2021 a festivalului Untold reprezintă o victorie simbolică asupra pandemiei și totodată un act de curaj al organizatorilor.

Edilul le-a mulțumit, marți, tuturor celor care au făcut posibilă organizarea evenimentului, tuturor celor care s-au vaccinat sau urmează să se vaccineze.

”E cea mai importantă activitate pe care o putem face, să ne vacinăm”, a mai transmis Emil Boc.

Primarul Clujului le recomandă tuturor să se vaccineze pentru că e calea sigură de a intra la festival.

”Până în septembrie vor mai apărea anunțuri din partea Guvernului, dar în toate situațiile pe bază de vaccin se va intra la festival. Recomand direct și cu toată convingerea și pentru sănătatea proprie, pentru sănătatea publică, pentru salvarea locurilor de muncă, vaccinarea.

Clujul a fost pregătit și în anii anteriori pentru a-i primi pe toți, pentru a participa la un festival de calitate, al bucuriei, al energiilor pozitive, de talie mondială, care a trecut de mult granițele Europei.

Untold înseamnă mai multe, este un eveniment simbolic, iar curajul lor trebuie apreciat pentru că sunt pe baricade și organizează acest festival”, a spus Emil Boc.

Edilul și-a exprimat acordul și pentru organizarea mai multor evenimente, mai mici, marca Electric Castle, la Cluj. Marele festival, în forma lui consacrată, a fost amânat pentru 2022.

coral