News Flash:

Emil Boc: Primăria este gata să ajute în orice fel refugiații. Ce mesaj a transmis edilul clujenilor

27 Februarie 2022
719 Vizualizari | 0 Comentarii
Mesajul lui Emil Boc pentru cujeni

Emil Boc, primarul municipiului,a transmis un mesaj prin care le mulțumește clujenilor pentru solidaritatea față de refugiații din țara vecină și a anunțat că autoritățile locale din Cluj sunt pregătite să contribuie la ajutorarea celor sosiți din Ucraina.  

“Dragi clujeni,

Vă mulțumesc pentru solidaritatea arătată Ucrainei și poporului ucrainean în aceste momente grele.

Suntem în fața celei mai mari agresiuni militare europene de la cel de-al doilea război mondial.

Suntem solidari cu Ucraina și pregătiți să acordăm orice fel de sprijin material și logistic necesar.

În acest sens, în colaborare cu autoritățile naționale, suntem pregătiți să acordăm sprijin refugiaților ucraineni prin locuri de cazare în hoteluri, pensiuni , tabere școlare, infrastructură sportivă, educațională și prin alte moduri specifice situațiilor de urgență, după caz.

De asemenea, Primăria este pregătită, la cerere, să aloce resurse financiare pentru sprijinirea autorităților locale din Ucraina în vederea gestionării situației de război din Ucraina.

Felicităm și mulțumim cetățenilor clujeni, societății civile prin structurile instituționalizate pentru implicare și suport încă din primul moment al acestei crize. Mâine vom avea o întâlnire online cu reprezentanții societății civile în vederea coordonării tuturor eforturilor noastre comune.

Pe lângă sprijinul instituțional pe care primăria îl acordă refugiaților din Ucraina, dragi clujeni, vă rog să colaborați și să sprijiniți organizațiile non guvernamentale clujene dedicate acestei forme de sprijin. Societatea civilă clujeană a demonstrat de atâtea ori - inclusiv în perioada pandemiei - responsabilitate și implicare civică profesionistă.

Cel mai probabil, această criză va fi de durată și avem nevoie de sprijinul și de implicarea fiecăruia în vederea gestionării acestei situații umanitare.

Împreună ajutăm Ucraina, împreună putem diminua suferința poporului ucrainean”, e mesajul primarului.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1343 (s) | 22 queries | Mysql time :0.040558 (s)