Produsele sanitare sunt produse importante, deoarece atunci cand alegi sa le achizitionezi doresti calitate si durabilitate.

Alege sa te informezi, astfel incat sa cunosti toate caracteristicile si functiile pe care le pot indeplini produsele de tipul baterii bucatarie.

Baterii bucatarie – tips and tricks

O baterie de bucatarie de calitate este acea baterie care nu necesita reparatii sau inlocuire intr-un interval scurt de timp, mai ales ca utilizezi zilnic chiuveta pentru a spala vase sau diverse alimente. In functie de dimensiunea chiuvetei tale, este indicat sa alegi o baterie potrivita dintr-un material calitativ. Iata care sunt principalele modele de baterii pe care le poti achizitiona:

·       baterii cu monocomanda – aceste modele sunt cele mai accesibile, deoarece poti porni apa cu un singur robinet. Acesta se invarte de la stanga la dreapta in functie de apa rece sau calda;

·       baterii cu dubla comanda – sunt baterii dotate cu doi robineti, unul pentru a actiona apa calda si unul pentru cea rece. Daca stilul tau este unul retro, atunci acest model poate fi cel mai indicat in cazul tau;

·       baterii cu senzor – aceste baterii nu necesita din partea ta actionarea robinetului, deoarece au un senzor de miscare incorporat. Daca misti mana in dreptul senzorului apa va porni, iar cand acesta nu mai simte miscare, apa se va opri. In felul acesta reusesti sa economisesti apa;

·       baterii cu termostat – daca doresti ca fluxul de apa sa fie constant din punct de vedere al temperaturii, atunci alege acest model de baterie. Vei descoperi ca pe intreaga utilizare, apa isi va pastra nivelul setat de temperatura;

·       baterii cu filtru de apa – sunt modele speciale de baterii care transforma apa de la chiuveta in apa de baut. Practic, achizitionezi un produs de tipul 2 in 1: poti utiliza apa atat pentru spalatul vaselor sau legumelor, cat si pentru consum.

Modele de baterii adaptate pentru chiuveta ta

Bine este sa cunosti ca poti alege dimensiunea bateriei de bucatarie in functie de dimensiunea chiuvetei. Astfel, in mediul online poti gasi modele de baterii cu corp inalt sau baterii mici. Cel mai des utilizat model este cel cu pipa joasa, deoarece se adapteaza pe dimensiunea chiuvetei, indiferent daca aceasta este mai mica sau mai mare. Bateria cu pipa inalta te poate ajuta in cazul in care speli in mod frecvent vase de dimensiuni mari. Un alt criteriu de selectie este cel legat de mobilitatea pipei. In functie de preferintele tale, aceasta poate fi: fixa sau mobila.

Materiale utilizate

Materialul este foarte important atunci cand alegi o baterie de bucatarie. Pe langa design-ul oferit si utilitate, este necesar ca bateria sa fie cat mai rezistenta. Daca alegi o baterie ieftina, exista riscul ca materialul din care este realizata aceasta, sa nu fie unul calitativ. Citeste cu atentie informatiile cu privire la produsul pe care urmeaza sa-l achizitionezi, deoarece gasesti detalii privind materialul utilizat. Cele mai recomandate si utilizate materiale in prezent sunt: inox-ul, alama si bronzul. Daca in componenta produsului regasesti si cuprul, atunci ai siguranta ca bateria va fi una calitativa.

Alege sa achizitionezi o baterie de bucatarie din mediul online

Daca cunosti exact modelul dorit, atunci este bine sa stii ca poti cumpara bateria de bucatarie si online. Ai la dispozitie numeroase variante si diverse oferte, astfel incat sa faci cea mai buna alegere. Citeste cu atentie descrierea inainte sa comanzi produsul si verifica modalitatea de plata si livrare. Atunci cand iti doresti baterii sanitare de calitate, acceseaza site-ul Baterii-Lux.ro. Vei gasi produsele de care ai nevoie, adaptate pe stilul tau!

Date de contact:

E-mail: office@baterii-lux.ro

Telefon: 0721482872 coral