Zilnic ne petrecem timpul înconjurați de tehnologie, fie acasă, la birou, chiar peste tot. În anul 2020 am ajuns să ne folosim de tehnologie mai mult decât ne puteam închipui și asta fie ne poate ajuta să ne ușureze anumite sarcini la birou, fie ajungem să o folosim pentru timpul liber, în viața de zi cu zi.

Dar ce zici de tehnologie și sport în același timp?

De cele mai multe ori te gândești că nu ai timp, când vine vorba de a face sport. Treburile gospodărești, munca la birou te fac să fi mai puțin activ și totuși îți dorești să începi un stil de viață sănătos, bazat de mișcare.

Noi îți povestim de cea mai cool idee de a îmbina tehnologia și sportul. La un click distanță ai acces la o retea de peste 90 de sali de fitness în 10 orașe mari din țară. Ce zici de posibilitatea de a merge la sala de fitness oriunde, cu un singur abonament cumparat online?

Cred că te-am făcut curios, așa că îți fac cunoștință cu site-ul AbonamenteSali.ro și aplicația ESX – o aplicație prin care fiecare poate face mișcare mai simplu, mai ieftin și mai rapid.

Cum poți avea acces la ESX?

PASUL 1 – SELECTEZI TIPUL DE ABONAMENT

Întri pe site, alegi un tip de abonament ce îți poate fi de ajutor și imediat ești direcționat către contul tău pentru a putea descărca aplicația. Ce îmi doresc să știi de la început, ar fi că acesta nu este un abonament ca toate celelalte. Este un abonament ce îți poate oferi posibilitatea de a începe să îl folosești când vrei tu în termen de 30 de zile de la achiziționare.

Practic îți activezi abonamentul când intri prima data la sală, fără alte costuri, sala poate fi alta la fiecare utilizare. Poate astăzi alegi să mergi la sala de lângă birou, mâine lucrezi de acasă și ai o sală fix lângă blocul tău, iar în weekend ești plecat din oraș și totuși vrei să rămâi activ. Asta nu poate fi o problemă pentru că în baza abonamentului ai acces la toate cluburile de fitness din retea și o multitudine de beneficii numai pentru tine.

Pe AbonamenteSali.ro se poate găsi abonamentul la preţul de 110 Lei/lună. În plus, dacă utilizatorul are nevoie de o pauză, există chiar şi opţiunea Hold care poate fi folosită câtă vreme este necesar, pentru a reveni apoi în forţă.

PASUL 2 – DESCARCI APLICAȚIA

Pentru ca toată experiența să fie pe placul tău, îți poți descărca aplicația ESX, disponibilă atât pe Android, cât și IOS și poți intra la orice sală parteneră printr-o simplă atingere. Aplicația este foarte interactivă și ușor de folosit. Totodată, economisești bani, plătind mai puțin decât pe un abonament obisnuit la o sala.

Și cam asta e tot. Te pui în mișcare când vrei tu și de unde vrei tu.

Noi am venit cu soluția pentru tine, tu trebuie să vii cu motivație și determinare. Hai să facem loc de mișcare în viața noastră!

Cu abonamentul ESX poti merge la 17 Sali de Fitness din Cluj-Napoca:

  • Evolve Fitness Club
  • Gold Gym
  • Energy
  • Enjoy Gym
  • Fit For Life
  • Diamond Dance Club
  • şi multe altele care se găsesc uşor în aplicaţie.

ESX încurajează stilul de viață sănătos și sprijină persoanele active în a-și atinge țelurile personale, iar flexibilitatea abonamentul vine ca o încurajare de a practica mersul la sală frecvent.

Abonamentul ESX se poate achiziţiona de aici: AbonamenteSali.ro

 

 

            coral