Un nou scandal a izbucnit la Exatlon Romania, editia a treia, de aceasta data cei implicati sunt antrenorul Razboinicilor, Giani Kirita, si faimosul Mario Fresh. Cei doi au avut un schimb dur de replici, dupa ce cantaretul s-a bagat intr-o discutie pe care fostul fotbalist o avea cu un coechipier de la Faimosi.

„Tu ai vorbit frumos? Ce educatie ai ma? N-ai respect nici de mama ta, nici de tatal tau ca mi-ai zis mie. Am copil mai mare decat tine. Ai terminat si tu… si ai venit la un concurs. Si ce ai zis, mama, ‘Mario Terci’! Lasa-l pe baiatul asta sa se certe cu mine, pentru ca are tot dreptul. (…) N-ai nici macar jumatate de melodie.’, a fost reactia lui Giani Kirita.

„Dadea din alea foarte tare. Si langa urechea mea. Ok, l-am lasat o data, de doua, de trei ori, dar efectiv ma deranja. I-am zis doua vorbe, mi-a zis doua vorbe, mi-a placut atitudinea lui, eu sunt obisnuit de pe terenul de fotbal cu astfel de certuri.

Din pacate, la un moment dat, vine baiatul asta, Mario Terci asta. Este in Exatlon sa se bucure de el, sa lase pe altii sa se certe ca el nu are cum, nici nu a trecut de nivel de scoala generala, de-abia a trecut de scoala generala„, a spus Giani Kirita despre Mario Fresh.

Mario Fresh i-a marturisit colegului sau, Andrei Botoaca, faptul ca nu il va mai baga in seama pe Giani Kirita. „O sa te bage el”, l-a avertizat Botoaca pe colegul sau.

Mario Fresh “i-a intepat” pe adversarii “Razboinici”

Reusita “Razboinicilor” coincide cu venirea ca antrenor a lui Giani Kirita, iar Mario Fresh a reactionat facand cateva marturisiri care nu le-a picat bine unora dintre adversarii lui, inclusiv, fostului fotbalist. “Felicitari, Giani, i-ai pus un pic pe picioare! Daca nu erai tu! Giani, ai reusit sa ii redresezi, erau pe un drum gresit!”, a spus Mario Fresh catre Giani Kirita, unul dintre antrenorii de la “Exatlon Romania”, sezonul 3.

Desi “Faimosul” i-a si felicitat pe concurentii antrenati de Giani Kirita, acesta a avut o reactie transanta. “Ma bucur ca am pornit cu dreptul. Am gasit o echipa care munceste si vrea sa mearga cat mai departe. Nu suport aroganta celor care nu au realizat nimic in viata si vin aici doar ca sa se plimbe!”, a spus Giani Kirita atunci cand a fost rugat de Cosmin Cernat sa comenteze jocul pentru hotel.

Pe de alta parte, Mario Fresh a incercat folosindu-se de acea glumita la adresa adversarilor sa isi acopere greseala facuta atunci cand au fost anuntati cei doi antrenori. Tanarul artist l-a recunoscut pe Giani Kirita si a crezut ca el le va fi antrenor. “A fost ideea mea sa mergem sa-l imbratisam”, a explicat Faimosul Mario Fresh la testimoniale.

coral