"Crețu de la Cluj", unul dintre cei mai temuți și respectați interlopi din România, pe numele său Negrei Bogdan Adrian, a fost liberat condiționat.

Potrivit surselor Bună Ziua Cluj, bărbatul a fost eliberat în cursul zile de joi, 29 septembrie, după ce mai multe cereri de liberare condiționată i-au fost respinse.

"Admite cererea şi propunerea de liberare condiţionată privind pe condamnatul Negrei Bogdan-Adrian, deţinut în Penitenciarul Drobeta-Turnu Severin. Dispune liberarea condiţionată a condamnatului Negrei Bogdan-Adrian de sub puterea mandatului de executare a pedepsei închisorii nr. 1955/2017 emis în baza sentinţei penale nr. 1718/2017 a Judecătoriei Cluj. În baza art. 275 alin. 3 C.p.p. cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Cu drept de contestaţie în 3 zile de la comunicare. Pronunţată azi, 17.08.2022, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei.", se arată în hotărârea magistraților de la Judecătria Drobeta Turnu Severin, care a răsmas definitivă după ce Tribunalul mehedinți a respins contestația procurorilor.

Negrei Bogdan Adrian a executat închisoare atât în țară cât și în străinătate, fiind trimis în judecată și condamnat pentru mai multe fapte de natură penală.

Din câte se pare, comportamentul acestuia s-a ameliorat, astfel încât judecătorii au decis că lăsarea acestuia în lubertate nu prezintă pericol pentru ordinea publică și Negrei Bogdan Adrian poate fi reintegrat în societate.

coral