O descoperire șocantă a avut loc în cursul zilei de luni, 7 decembrie, la Cluj-Napoca. Pe o stradă de lângă Cluj Arena, vecinii unei femei în vârstă de 80 de ani au fost alarmați de faptul că nu o mai văzuseră pe aceasta de câteva zile, astfel încât au sunat la poliție și la serviciul de ambulantă, care s-au deplasat la fața locului.

Ajunși la locație, aceștia au descoperit atât trupul neînsuflețit al femeii, cât și cel al fiului acesteia, în vârstă de 60 de ani, despre care se știa că era bolnav de Alzheimer.

Potrivit surselor Bună Ziua Cluj, din primele verificări reiese faptul că ambii erau decedați de mai multe zile, iar femeia a fost cea care a decedat prima, fiind urmată de către fiul ei.

Tot potrivit acelorași surse, bărbatul, în vârstă de 60 de ani, fiind bolnav de Alzheimer, era în îngrijirea mamei sale, iar faptul că aceasta a decedat întâi și nu l-a mai putut îngriji ar fi dus și la decesul acestuia.

Trupurile celor doi au fost transportate în cursul zilei de marți, 8 decembrie, al IML, unde se va efectua autopsia pentru a se stabili, cu exactitate, cauza morții celor doi.

Vom reveni cu detalii