Un accident grav de circulație a avut loc joi seara în localitatea Florești. O tânără de 23 de ani a fost lovită de mașină pe trecerea de pietoni

„Un conducător auto de 32 de ani, din Cluj-Napoca, care se deplasa pe DN1 E60 din direcția Gilău spre Cluj-Napoca, a surprins și accidentat o tânără de 23 de ani, din județul Brașov, angajată în traversarea străzii. Tânăra a fost transportată la o unitate medicală în vederea acordării îngrijirilor medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

Din primele informații se pare că deși tânăra a traversat pe zebră, era culoarea roșie la semafor. 

Cine este tânăra care a fost lovită de mașină în Florești?

Tânăra accidentată are 23 de ani și de loc este din Brașov. A absolvit Facultatea de Teologie din Cluj-Napoca la specializarea Artă Sacră. Cunoscuții tinerei spun că era o fată liniștită, la locul ei și îi plăcea să picteze.

„Ea a terminat facultatea anul trecut. Era la master de artă sacră. Picta. E o fată la locul ei”, a spus un apropiat al tinerei.

De asemenea, în timpul liber, tânăra făcea voluntariat în cadrul Facultății de Teologie, ocupându-se de bunul mers al evenimentelor și al acțiunilor umanitare demarate de facultate. 

 

coral