News Flash:

EXCLUSIV: Făcut KO în plină stradă, la Turda. Agresorul este un pompier SMURD. VIDEO

12 Mai 2021
29848 Vizualizari | 0 Comentarii
Victima agresiunii

Un bărbat în vârstă de 41 de ani din municipiul Turda susţine că marţi seară, după mai multe sticle de bere băute în stradă, într-un cerc de prieteni, un pompier profesionist şi salvator SMURD, care băuse împreună cu ei toată seara, l-a bătut și l-a lăsat lat, la pământ. 

Din câte se pare, după ce și-a amintit de un incident în urmă cu 15 ani, agresorul l-a făcut KO cu o „perversă”!

Acum acesta spune că singura sa ambiţie va fi să-şi găsească dreptatea în justiţie şi să-l „dezbrace” de uniforma militară pe bătăuş.

Miercuri dimineaţă, la I.M.L. Cluj, victima, pe nume Bogdan, susţine că incidentul s-a petrecut în seara precedentă, în faţa unui magazin din centrul municipiului Turda, unde golise un număr considerabil de sticle de bere, împreună cu mai mulţi prieteni şi cu Lucian, de acelaşi vârstă cu el, amic din copilărie – susţine el – pompier de profesie şi salvator SMURD.

Explică acesta, cu o falcă de mărimea unei baniţe şi cu ochiul stâng semiînchis:

„În timp ce povesteam cu ceilalţi câte-n lună şi-n stele, numai m-am trezit c-a apărut, din spate, Lucian şi mi-a ars o „perversă” - atât de puternică, încât am fost trimis la somn pentru mai bine de cinci minute. Asta, mai ales după ce am dat cu capul de muchia bordurii! Din fericire – am aflat acest lucru mai târziu - ceilalţi l-au ţinut, altminteri cred că mă omora, atât era de pornit să mă termine!

Apoi, chiar dacă era bine băut, a urcat în maşina care-i era parcată alături şi a părăsit locul faptei, după cum se vede şi-n filmuleţul făcut de martori!” Îl întreb pe Bogdan, în mod firesc, ce anume crede că i-a stârnit, acestuia, furia. La care acesta, după un scurt timp de gândire îmi explică: „În urmă cu vreo 15 ani, când eram amândoi mai tineri, i-am dat o bătaie şi de atunci, de fiecare dată când ne întâlnim, mă tot ameninţă cu revanşa. Şi, uite, cred că a găsit momentul respectiv, aseară.

Însă, ce mă deranjează cel mai tare a fost că a făcut-o în cel mai laş mod posibil, lovitură pe la spate, ca femeile!”

Nu-şi isprăveşte bine fraza şi Bogdan este poftit în cabinetul de consultaţii al I.M.L. Se întoarce, după câteva minute, cu un certificat, în care legiştii i-au recomandat o săptămână de îngrijiri medicale! După care, Bogdan, înainte să părăsească instituţia medicală clujeană, adaugă, la fel de supărat ca şi până acum:

„Chiar dacă are rude sus-puse - iar turdenii ştiu asta! – eu o să mă lupt cu el până-n pânzele albe, adică până o să-l văd dezbrăcat de uniforma pe care n-o merită! Cum poate un om, după ce distruge dintr-un pumn pe cineva să şi urce apoi, beat turtă, în maşină şi să dispară? Practic, mă întreb, cum se poate numi salvator SMURD un asemenea individ?” 

Cazul a fost semnalat și IPJ Cluj, care ne-a adresat următorul punct de vedere: La data de 12 mai a.c., la sediul Poliției municipiului Turda s-a prezentat un bărbat care a relatat faptul că în seara zilei de 11 mai a.c., în jurul orei 23.00, ar fi fost agresat fizic de către o persoană de sex masculin pe care o cunoștea, în timp ce se afla împreună cu aceasta pe strada Spiru Haret. În cauză sunt efectuate cercetări privind săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

Potrivit surselor BZC, agresorul, pe nume Lucian Onacă,  este fiul unui fost polițist din Turda și rudă cu un comisar de la BCCO Cluj.

Vom reveni cu amănunte.

Vezi mai jos video exclusiv cu bărbatul făcut KO pe o stradă din Turda:

 

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

Galerie Foto

Screenshot_2021_05_12_at_19.24_.27_.png

Galerie Video


batut turda lucian onaca smurd turda
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1364 (s) | 33 queries | Mysql time :0.051594 (s)