Cotidianul Bună Ziua Cluj vă prezintă, in exclusivitate, filmarea jafului care a avut loc la inceputul lunii la o sală de jocuri Infitiny din Cluj-Napoca. In cursul zilei de luni, 7 septembrie, un barbat care nici macar nu s-a mascat, in mai puțin de un minut,  a reușit să fure suma de 16.000 de lei din seiful localului, după ce a agresat-o fizic pe barmaniță. Inevitabil, la scurt timp dupa comiterea jafului, barbatul a fost identificat si retinut iar ulterior arestat.

Ceea ce este jocant este faptul ca barbatul, ulterior identificat ca fiind un anume Dumitru Crisan,  s-a pozat inainte de a comite jaful chiar pin fata localului pe care urma sa il jefuiasca, postand poza pe facebook si facand-o poza de profil. 

Cu fix o luna inaintea comiterii jafului, in mod ironic, acesta s-a mai pozat in fata aceluiasi local, postand poza tot pe profilul personal de facebook, cu mesajul "pentru toti gabori din romania".

Individul, de o prostie rara, se declara fan declarat al cunoscutului campion mondial la box Mike Tyson, facandu-si un tatuaj similar cu cel al boxerului.

Boxer sau nu, cert este faptul ca individul a lovit-o fara mila pe barmanita, chiar si dupa ce a reusit sa sustraga banii din casa de marcat, dupa cum se poate vedea din imaginile de mai jos.

coral