Curtat de mai toate partidele politice cu șanse reale la alegerile din toamnă, ing. Florin Mureșan, fostul primar al localității clujene Baciu va candida pentru un nou mandat însă fără sprijinul vreunui partid politic ci din postura de independent.

Florin Mureșan a declarat, în exclusivitate pentru Bună Ziua Cluj, că a luat această decizie pentru binele comun a băcenilor și pentru a asigura continuitate proiectelor demarate în trecut, care trebuiesc duse la bun sfârșit.

"Îmi doresc să continui proiectele inițiate în cursul ultimului mandat, proiecte de o importanță deosebită pentru dezvoltarea, în continuare, a localității Baciu. Nu îmi doresc să fiu sprijinit de niciun partid politic, fiind mai degrabă interesat de bunul mers al comunei decât orice altceva. Consider că cei care mă cunosc știu că mă recomandă faptele, nu vorbele, iar ceea ce îmi propun în general realizez", ne-a declarat Florin Mureșan, fostul primar din Baciu.

Susținut politic sau nu, Florin Mureșan este unul dintre cei mai apreciați primari din județul Cluj, de imaginea acestuia fiind asociate multe ditre realizările comunei Baciu din ultimii ani.

 

coral