Noi detalii au ieșit la iveală în cazul tentativei de omor care a avut loc în noaptea de marți spre miercuri pe strada Hameiului din Cluj-Napoca.

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV: Tentativă de omor pe o stradă din Mănăștur! I-a dat cu securea în cap

Se pare că atacatorul, un bărbat de 35 de ani din Nepal, ar fi avut într-adevăr probleme psihice și și-a rănit, de fapt, trei dintre colegi. Unul a fost transportat azi-noapte în stare gravă la spital, iar alți doi colegi, tot răniți cu securea, s-au prezentat miercuri dimineață la IML Cluj.

Reporterul BZC a vobit cu translatorul grupului, care i-a mărturisit că agresorul avea o problemă psihiatrică și, cel mai probabil, a primit un tratament insuficient sau neadecvat din partea medicilor din Cluj.

Când și-a pierdut mințile a căutat o armă și a găsit securea cu care, a vrut să își omoare colegii. Translatorul a adăugat că e un miracol că nu i-a omorât pe toți și că a fost oprit la timp.

Prima victimă este un tânăr de 24  de ani, iar în urma atacului a pierdut mult sânge, deoarece ambulanța a venit abia după jumătate de oră de la apel, însă, din informațiile primite, se pare că acum este stabil, în afara oricărui pericol.

În ciuda situației dramatice care s-a petrecut în Cluj-Napoca în noaptea de marți spre miercuri, mai există una, poate, la fel de tragică. Atacatorul cu probleme psihiatrice are acasă în Nepal doi copii, dintre care unul de 7 luni, bolnav de pneumonie și care necesită tratament. Astfel, colegii săi, chiar dacă i-a atacat, cel mai probabil îi vor ajuta familia.

 

coral