Un bărbat spre vârsta de pensionare a fost surprins de către o călătare în timp ce se masturba pe linia 25 a CTP Cluj-Napoca. 

Potrivit acesteia, o tânără studentă, tânăra este teribil de tulburată că în ultimele două zile – pe aceeași linie de troleibuze 25 – a întâlnit un personaj scabros, care urcă din stația CTP Mareșal Constantin Prezan, îndreptându-se spre cartierul Gheorgheni.

"E vorba de un pensionar relativ îngrijit, care în cele două rânduri când l-am văzut – ultima dată acum câteva minute – urcă după ora 9.00 în troleibuz și se așează, strategic, pe ultima banchetă. Apoi, în văzul fetițelor și domnișoarelor în special, începe un recital inedit: se masturbează, evident, direct prin pantalonii subțiri. Azi l-am fotografiat, în plin exercițiul funcțiunii – și apoi la coborâre din nou. Dar individul, mai mult ca sigur bolnav psihic, mi-a făcut pur și simplu cu mâna… Din păcate, deși am atenționat puținii călători din troleibuz asupra incidentului, nimeni nu a reacționat în vreun fel, se prefăceau că nu văd ce se întâmplă… Oare chiar nu există nimeni din muncipiul de cinci stele care să-i vină de hac acestui individ?"

 

coral