Un bărbat de 50 de ani din localitatea Sâncraiu a fost bătut, amenințat cu un cutter și cu sex oral de către un vecin cu care este certat de multă vreme.

Domnul Csaki Zoltan, a ajuns joi dimineața la IML după ce a trecut prin clipe de coșmar miercuri seara. Bărbatul se afla pe proprietatea lui personală, mulgându-și vaca, iar dintr-o dată a apărut vecinul care, fără să spună vreun cuvânt, l-a aruncat pe jos și a început să îl lovească cu picioarele.

„Am un litigiu de ceva vreme cu vecinul meu, domnul Cosmin și aseară la ora 20 îmi mulgeam vaca pe terenul proprietate personală când brusc a apărut acest Cosmin. La rândul său, proprietar de animale. Fără să îmi spună ceva m-a lovit în timp ce mulgeam, s-a vărsat și șuștarul cu lapte și m-am prăbușit și eu la pământ. Apoi a început să mă lovească cu picioarele, și-a scos un cutter, zicând că îmi taie gâtul. În timp ce eu mă aflam încă amețit la pământ și-a scos sexul și l-a vânturat în apropierea gurii, amenințând că mă obligă să îi fac sex oral, apoi după câteva minute în care și-a bătut joc verbal de mine a plecat, amenințându-mă în continuare. Am chemat poliția care mi-a recomandat să mă prezint la IML Cluj, iar după ce ies de aici mă duc să îi fac plângere acestui individ”, a povestit domnul Csaki Zoltan, victima.

Medicii i-au recomandat trei zile de îngrijiri medicale din cauza bătăii pe care a primit-o.

Zoltan a mai mărturisit că vecinul, Cosmin, nu este la prima abatere. Vecinul s-a certat și s-a luat la bătaie și cu alți săteni și, cu toate că există plângeri împotriva lui, autoritățile nu au luat măsuri.

În luna septembrie a anului trecut, Cosmin s-a luat la bătaie cu un alt vecin după ce i-a furat mai mulți baloți de fân. Nici furtul nu a fost o premieră, acesta luând de la aceeași persoană și în urmă cu doi ani, tot baloți de fân.

 

coral