După ce s-a plâns că a fost bătut de un polițist de la secția 4 Cluj-Napoca, trapperul clujean ModTrap, pe numele real Michael Emeka Rosenfeld, pare să își expună latura violentă nu doar în fața organelor de poliție ci și în fața publicului ascultător.

Cântărețul nu pare să aibă nicio jenă și amenință cu bătaia sau chiar mai rău,în stânga și în dreapta, chiar și proprii fani, așa cum se poate vedea din clipul de mai jos.

Astfel, acesta este filmat cum sare la bătaie la un fan care asistă la concertul său, nu înainte să il amenințe că "mă doare-n p#$ă de familia ta" și "hai aicea să te taie", după cum se poate observa din filmare.

VIDEO cu scandalul AICI

Nu se știe exact care este data clipului, însă cel mai probabil este după incidentul de la secția 4 Colina, unde trapperul a susține că a fost bătut de polițiștii pe care i-a numit ulteior "huseni".

De menționat este faptul că amenințările tânărului par să nu fie total lipsite de substanță, din moment ce acesta este cercetat în mai multe dosare pentru tâlhărie, infracțiuni de violență în care s-a folosit de un cuțit pentru a deposeda persoanele vătămate de bunuri.

coral