Update IPJ: "Serviciul de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj desfășoară cercetări în cadrul unui dosar penal privind infracțiunea violență în familie. În fapt, urmare unei stări conflictuale, un bărbat de 44 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, și-ar fi agresat soția, fiind implicați și alți membri ai familiei. La data de 14 iunie, a.c, în urma probatoriului administrat, polițiștii au dispus măsura reținerii față de cel în cauză pentru o perioadă de 24 de ore. În cursul zilei, bărbatul va fi prezentat magistraților pentru dispunerea măsurilor legale."

Stire initiala: Un politist clujean este acuzat de fapte de violenta indreptate impotriva sotiei si a socrului, fiind retinut pentru 24 de ore insa fara propunere de arestare preventiva.

Potrivit surselor BZC, este vorba despre agentul Palage Ioan Remus, de la Directia pentru Evidenta Persoanelor Cluj.

Din primele informatii reiese faptul ca acesta si-ar fi strangulat sotia, in cursul serii de sambata, 13 iunie, dupa care i-ar fi aplicat lovituri si socrului, care intre timp ar fi fost transportat la spital, dupa ce a suferit un atac vascular cerebral.

Agentul a fost retinut pentru 24 de ore, fiind initial acuzat de tentativa de omor, insa parchetul nu a facut propunere de luare a masurii arestului preventiv impotriva acestuia.

Vom reveni cu detalii.

coral