News Flash:

Experimente și demonstrații amuzante de fizică organizate la cea de-a X-a ediție a evenimentului „Sambăta Experimentelor”

10 Aprilie 2019
1343 Vizualizari | 0 Comentarii
Afi S mb ta Experimentelor

Facultatea de Fizică a Universității Babeș-Bolyai organizează sâmbătă, 13 aprilie 2019, cea de-a zecea ediție a evenimentului public „Sâmbăta Experimentelor”.

Participanții vor fi așteptați atât cu experimentele preferate din anii trecuți, cât și cu unele noi menite să îi fascineze. În cadrul evenimentului vor fi puse în scenă diverse show-uri destinate tuturor, la care înscrierea în prealabil este obligatorie și se poate face accesând ACEST LINK și alegând spectacolul dorit.

Sâmbăta Experimentelor este un proiect realizat de Facultatea de Fizică, Asociația EmpirX  și Asociația Studenților Fizicieni cu scopul de a promova știința și de a împărtăși cunoștințele dobândite în cadrul domeniului academic din care fac parte.

Evenimentul se va desfășura de la ora 11.00, în clădirea centrala a Universității Babeș-Bolyai (str. M. Kogălniceanu nr.1).

Evenimentul se derulează bilingv (română/maghiară), cu sprijinul Emerson, SKF Rulmenți Suedia și al Ministerului Educației Naționale.

Intrarea este liberă.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

Galerie Foto

Afi_S_mb_ta_Experimentelor_1_.jpeg
experiment demonstratie fizica ubb eveniment
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1188 (s) | 22 queries | Mysql time :0.042498 (s)