Șevaletele, accesorii esențiale pentru orice pictor indiferent de nivelul de experiență în domeniu, sunt disponibile pentru comandă la pictorulfericit.ro. Magazinul online cu acest nume lansează o invitație celor interesați să descopere mai multe despre arta pictatului ajutați de un ghid numeric. Din același loc pot fi comandate culori, pânze și alte materiale și accesorii pentru pictură.

Să ne întoarcem la șevalete – cum să pictați ușor

Utilizate pentru a ține pânza sau hârtia în poziție în timp ce se lucrează, șevaletele permit o mișcare liberă a mâinii și a brațului. Există o varietate de tipuri de șevalete disponibile, fiecare cu propriile sale caracteristici și avantaje.

Unul dintre cele mai populare tipuri de șevalete este cel de podea. Acesta este format din două picioare și o platformă pentru a ține pânza sau hârtia. Șevaletul de picioare este stabil și poate fi ajustat în înălțime pentru a se potrivi cu poziția artistului. Este o alegere populară pentru pictorii care lucrează în atelier sau în afara casei, deoarece este ușor de transportat și poate fi așezat pe orice suprafață plană.

Un alt tip popular de șevalet este șevaletul de masă. Acesta este proiectat pentru a fi așezat pe o masă sau un birou și are o platformă pentru a ține pânza sau hârtia. Șevaletul de masă este un bun pentru pictorii care lucrează în spații mai mici sau care preferă să lucreze în poziția așezat.

Pentru a găsi șevaletul potrivit din toate aceste tipuri de șevalete folosite pentru pictura este important să luăm în considerare dimensiunea și greutatea pânzei sau hârtiei pe care o utilizăm, precum și spațiul în care lucrăm.

Lemn sau aluminiu?

Alegerea între un șevalet din lemn sau aluminiu depinde de preferințele și nevoile fiecăruia. Ambele au avantaje diferite. Șevaletele din lemn sunt cele tradiționale. Sunt, de obicei, mai grele decât cele din aluminiu și mai rezistente la uzură. De asemenea, șevaletele din lemn sunt mai stabile și oferă o bază mai solidă pentru lucrul cu pânze mari sau grele.

Șevaletele din aluminiu sunt mai ușoare decât cele din lemn și sunt mai ușor de transportat. Acestea sunt, de asemenea, mai rezistente la intemperii și sunt mai ușor de curățat. Șevaletele din aluminiu sunt, de obicei, mai compacte și mai ușor de stocat.

Dacă ești în căutarea unui șevalet de calitate, cu un design atractiv, recomandăm să cumperi de la Pictorulfericit.ro. Aici gasesti si panze pentru pictura, culori acrilice, pensule sau kituri de pictură pe numere. Dacă ai comandat o dată deja știi sigur despre ce calitate este vorba, pentru toate produsele puse la dispoziție.

Oferă o gamă variată de șevalete, cu modele clasice și moderne și toate produsele lor sunt fabricate din materiale de calitate și au o durabilitate înaltă. Prin achiziționarea de la Pictorulfericit.ro vei avea acces la consultanță și asistență pentru a găsi ce îți este potrivit. Descoperă oferta curentă în pagina oficială.

Contact:

Str. Mărășești, 22A, Suceava

contact@pictorulfericit.ro

0754 459 540 coral