News Flash:

Expozitia de pictura ,,RE FRESH - PAINTING/ RESEARCH/ CLUJ", gazduita la UBB

22 Ianuarie 2016
915 Vizualizari | 0 Comentarii
UBB Cluj
Universitatea Babes-Bolyai, in parteneriat cu Universitatea de Arta si Design Cluj-Napoca, organizeaza expozitia de pictura „RE FRESH - PAINTING/ RESEARCH/ CLUJ", un eveniment din seria pe care le va gazdui Galeria Paul Sima.

Vernisajul expozitiei va avea loc luni, 25 ianuarie 2016, ora 18.00, in incinta Galeriei Paul Sima, din cadrul Clubului Casei Universitarilor (str. Emmanuel de Martonne, nr.1). Expozitia va reuni lucrari semnate de doi artisti reprezentanti pentru arta contemporana clujeana: Marcel Rusu si Iulian Bisericaru.

Acest proiect expozitional reuneste un segment important al preocuparilor estetice ale celor doi tineri artisti doctoranzi ai secției de Pictura a UAD. Lucrarile lor dezvaluie o serie de preocupari constante privind identitatea personala si sociala a individului, a artistului ca parte dintr-o contemporaneitate extrem de turbulenta, in care EL, artistul, are suprema libertate de expresie si alegere.

Spatiul plastic privit ca resursa sau potential suport al unui imaginar complex la granita dintre figurativ si non-figurativ, confera forta si senzualitate, mister si energie intregului ansamblu expozitional.

Expozitia va fi deschisa in perioada 25 ianuarie 2016 - 19 februarie 2016. Intrarea este libera.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

universitatea babes-bolyai
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2020 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1331 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019575 (s)