Inelele de logodna exista din cele mai vechi timpuri. In preistorie, primii oameni obisnuiau sa impleteasca iarba si sa o lege in jurul incheieturilor mainii, gleznelor si taliei pentru a lega spiritul si a-l controla.

Incearca acest test inedit, propus de unica.ro, pentru a descoperi cum iubesti. Alege un inel fara sa te gandesti prea mult si acesta iti va dezvalui ce e dragostea pentru tine.

Ai ales inelul 1. Dragostea te face sa te simti rasfatata. Cand esti iubita simti ca dragostea scoate ce-i mai bun din tine.  Devii mai luminoasa si mai increzatoare. Cand nu esti iubita te simti invizibila. Pentru tine dragostea inseamna validare. Dragostea adevarata inseamna pentru tine bogatie si certitudine.  Cand iubesti, te implici cu totul, pentru tine nu exista jumatati de masura.

Ai ales inelul 2. Dragostea te face sa te simti confortabil si calma. Nu ai nevoie de multe in lumea asta, dragostea iti este suficienta pentru a supravietui. Sa nu fii iubita e o tragedie pentru tine, iti pierzi speranta repede. Pentru tine dragostea adevarata inseamna sa dai totul si sa nu astepti nimic in schimb. Dragostea nu tine scorul, nu se cantareste.

Ai ales inelul 3. Dragostea te face sa te simti speciala si importanta. Vrei ca ceilalti sa aiba nevoie de tine, sa fii adorata si iti place sa returnezi aceste trairi. Daca nu esti iubita, e greu sa te iubesti pe sine. Pentru tine dragostea adevarata inseamna sa gasesti pe cineva unic, care te iubeste cu toata inima. Cand vei intalni pe cineva care vede in tine lucruri pe care altii nu le vad, atunci iti vei fi gasit perechea.

Ai ales inelul 4. Dragostea este capricioasa si incantatoare in viziunea ta. Crezi ca dragostea trebuie sarbatorita de mai multe ori. Sa nu fii iubita inseamna depresie pentru tine. Pentru tine, dragostea adevarata inseamna bucurie curata. Sufletul tau pereche trebuie sa te faca sa zambesti si sa te simti tanara.

Ai ales inelul 5. Dragostea te face sa te simti impacata. Crezi ca dragostea umple golurile din viata unui om. Daca nu esti iubita, vei supravietui, dar va fi o viata foarte trista. Pentru tine, dragostea adevarata este stabila si nemuritoare. Angajamentele sunt foarte importante pentru tine. Cand iubesti cu toata inima, esti alaturi de partener si la mine si la rau, pana la capat.

coral