Printre invitatii de seama de la petrecerea de la nunta fiicei lui Gigi Becase s-a aflat si Anamaria Prodan. Prietena buna cu familia, impresara nu avea cum sa lipseasca de la nunta anului.

Anamaria Prodan, o noua tinuta indrazneata

Anamaria Prodan face ce face si reuseste sa intoarca toate privirile pe unde merge. Asa s-a intamplat si de aceasta data, cand sexy impresara si-a facut aparitia la nunta Teodorei Becali. Vedeta a ales o tinuta superba, ca de ficare data, si a reusit sa-si puna in evidenta silueta. Anamaria Prodan a imbracat o rochie lunga, mulata pe corp, de culoare albastra, iar parul l-a prins in varful capului intr-o coada. Anamaria Prodan a fost dintre cele mai uimitoare prezente de la nunta Teodorei Becali.

Anamaria Prodan a postat mai multe imagini pe retelele sociale, alaturi de Teia Sponte si de familia sa, semn ca se simte foarte bine in cea mai importanta zi pentru Gigi Becali.
Gigi Becali, emotii uriase la nunta fiicei sale

Gigi Becali a trait cele mai mari emotii de pana acum, astazi, cand si-a vazut fiica mireasa. Nimic nu a mai contat pentru Gigi Becali, nici fotbal, nici probleme, nici bani, nimic. Patronul lui FCSB si-a dorit dintotdeauna sa-si vada fetele la casele lor, iar astazi visul i s-a indeplinit pentru ca fata cea mare si-a unit destinul cu cel al alesului inimii ei. Dupa o ceremonie impresionanta, care a avut loc la Biserica Sfantul Spiridon din Bucuresti, familia si oaspetii au plecat si s-au indreptat spre localul la care are loc nunta. Teodora Becali a ales unul dintre cele mai exclusiviste locuri din Bucuresti pentru a organiza petrecerea de nunta, acolo unde au sosit nume grele din Romania.

coral