News Flash:

Facilități la Serviciul Permise și Înmaptriculări Cluj: Plăcuțele se eliberează pe loc ca urmare a folosirii sistemului online

2 Mai 2022
552 Vizualizari | 0 Comentarii
Serviciul de Inmatriculari Cluj

Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Cluj a trecut la un nou sistem online de înmatriculare a vehiculelor.

Printre facilități se numără:

Principalul avantaj al trecerii la noul „Sistem online pentru înmatricularea vehiculelor” îl reprezintă eliberarea pe loc a plăcuțelor cu numărul de înmatriculare și a dovezii înlocuitoare a certificatului de înmatriculare, pentru combinațiile numerelor de înmatriculare atribuite ”la rând”, evitând astfel o deplasare ulterioară la sediul SPCRPCIV pentru ridicarea acestora.

Excepție fac numerele preferențiale, situație în care plăcuțele vor fi eliberate a doua zi.

Certificatele de înmatriculare, după tipărire, sunt livrate la adresa de domiciliu a proprietarului, iar începând cu data de 20 mai, vor putea fi trimise și la o altă adresă indicată de către solicitant, o dată cu depunerea documentelor la ghișeu.

Solicitantul operațiunilor de înmatriculare, transcriere sau eliberarea duplicatului certificatului de înmatriculare nu mai este nevoit să depună o cerere cu ocazia prezentării la ghișeu, aceasta se generează automat, fiind necesară doar semnătura solicitantului.

Pentru programări, verificarea stadiului emiterii documentelor și plăți în sistem electronic, accesați https://www.drpciv.ro/  - secțiunea ”Servicii online”.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1402 (s) | 33 queries | Mysql time :0.047929 (s)