Sarbatorile au fost de poveste pentru toti cei sapte copii ai lui Cristi Borcea. Fostul actionar de la clubul de fotbal Dinamo Bucuresti i-a strans pe toti la aceeasi masa de sarbatori.

„A fost dorinta mea sa-i reunesc pe toti, fiindca eu ii iubesc pe toti. Ei imi vor duce numele mai departe. Normal, cei mici sunt mai avantajati, ei sunt si mai pusi pe joaca, nu mai pot pe cei mari sa-i iau in brate si sa-i mangai, trec anii, dar cu totii sunt ai mei, ei sunt averea mea cu adevarat”, a spus Cristi Borcea, conform Libertatea.

Site-urile mondene scriu ca Borcea a sarbatorit sarbatorile cu prima sotie, cu exceptia Revelionul, caci la noaptea dintre ani a fost la Brasov, cel mai probabil cu Valentina Pelinel.

Alina Vidican, declaratii taioase despre Valentina Pelinel

Alina a dorit sa vorbeasca pentru prima oara dupa casatoria Valentinei cu Borcea despre ce crede ea in legatura cu aceasta relatie si adevaratele intentii ale ex-modelului.

„Valentina si sotul ei mergeau in vacante cu mine si cu Cristi. Am petrecut cateva zile la San Juan, mai multe vacante la Miami.

Nu am crezut ca ravneste la sotul meu. Am avut o parere foarte buna despre ea. Eram toti prieteni de familie si ea imi era draga”, a spus Alina Vidican, potrivit EVZ Monden.

 

coral