O familie din Florești a fost implicată într-un accident de circulație în Bulgaria, în 27 august, la revenire acasă din concediu, iar rezultatul este unul catastrofal. Mama și unul dintre băieții familiei au murit, iar tatăl și al doilea copil sunt în spital. 

Din informațiile existente, se pare că o mașină de teren, cu viteză foarte mare, a intrat în ei într-o intersecție. Șoferul conducea folosind Waze-ul și a ieșit de pe drumul cu prioritate, fiind lovit din lateral. Soția a murit pe loc, iar copilul de câțiva ani până când a ajuns ambulanța.

Accidentul s-a produs în localitatea General Toshevo, la câțiva kilometri de granița cu România.

Ministerul Afacerilor Externe precizează că Ambasada României la Sofia a fost notificată de autoritățile bulgare cu privire la un accident produs în data de 27 august 2021, în care a fost implicat un autoturism înmatriculat în România.

Potrivit informațiilor comunicate de autoritățile bulgare, în urma accidentului, doi cetățeni români au decedat și alți doi au fost răniți. Persoanele rănite au fost transportate la o unitate medicală din zonă, pentru asistență de specialitate. Ancheta autorităților bulgare cu privire la acest accident este în desfășurare.

Datele despre familie nu pot fi încă prezentate, din motive obiective.

coral