News Flash:

Fara tobogan la vara! Strandul "SUN” din Grigorescu ramane cu restaurant dar fara toboganul acvatic in urma procesului cu Primaria

21 Aprilie 2015
2469 Vizualizari | 4 Comentarii
BZC Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.9243 RON (0.0000)
USD: 4.1120 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Magistratii Curtii de Apel Cluj au respins la sfarsitul saptamanii trecute solicitarea firmei Sun Fast de a avea drept de folosinta asupra toboganului acvatic din incinta strandului din Cartierul Grigorescu.

Intre municipalitate si firma Sun Fest a survenit un schimb, parafat in anul 2011 de consiierii locali, Primaria cedand restaurantul din incinta strandului, contra toboganului si terenului de sport.

Initial Tribunalul i-a oferit firmei Sun Fast, odata cu restaurantul si dreptul de folosinta asupra toboganului, dar judecatorii Curtii de Apel nu au mai fost la fel de darnici si au redat municipalitatii, prin administrarea RADP, terenul cu instalatia de agrement de alaturi.

Solutia pe scurt a instantei: Admite in parte apelul declarat de paratul MCN prin P impotriva sentintei civile nr. 681 din 3 octombrie 2012 a Tribunalului Cluj, pe care o schimba in parte in sensul ca respinge actiunea civila precizata, intentata de reclamanta SCC SF SRL cluj-Napoca, impotriva paratului MCN prin p. si in consecinta, inlatura dispozitia vizand restituirea unui drept de folosinta asupra terenului in suprafata de 3069 mp inscris in CF nr. 276895 Cluj-Napoca, apartinand domeniului public al municipiului Cluj-Napoca, in favoarea reclamantei.

Mentine celelalte dispozitii ale sentintei. Respinge apelul declarat de parata RADP Cluj-Napoca, impotriva aceleasi sentinte.Decizia este definitiva si executorie. Cu drept de recurs in 15 zile de la comunicare. Data si pronuntata in sedinta publica din 23 ianuarie 2013.

Solutia initiala din octombrie 2012

Admite exceptia lipsei calitatii procesuale pasive a paratului statul roman prin Academia de inalte Studii Agronomice Cluj, prin succesoarea sa in drepturi, Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara Cluj.

Admite actiunea civila precizata formulata de catre reclamanta S.C.Sun Fast S.R.L. impotriva paratilor Regia Autonoma a Domeniului Public Cluj si Municipiul Cluj-Napoca si in consecinta: Constata ca pe terenul in suprafata de 4568 mp inscris in CF 276894 Cluj, cu nr. cadastral 276894 este edificata o constructie cu suprafata utila de 449 mp, cu regim de inaltime P+E, pe fundatii din beton, cadre din beton cu zidarie de caramida, acoperis tip terasa, compusa din: parter- o cofetarie, doua birouri, doua magazii, o centrala termica, doua anexe, o debara, un grup sanitar, un WC femei, un WC barbati; etaj-o sala de restaurant, o bucatarie, un depozit, o garderoba, un antreu, un sas, un WC, un WC femei, un WC barbati , o terasa intrare . Constata ca pe acelasi teren este edificata o fundatie cu trei stalpi, in suprafata de 340 mp nefinalizata.

Obliga parata Regia Autonoma a Domeniului Public Cluj sa incheie cu reclamanta contract autentic de vanzare-cumparare privind supraedificatele descrise anterior, respectiv constructie finalizata si fundatie situate pe terenul inscris in CF 276894 Cluj, cu nr. cadastral 276894 pentru diferenta de pret de 63128 USD achitata integral, in caz contrar prezenta decizie va tine loc de act autentic notarial.

Dispune instituirea unui drept de superficie in favoarea reclamantei asupra terenului in suprafata de 4568 mp inscris in CF 276894 Cluj, cu nr. cadastral 276894 si a unui drept de folosinta asupra terenului in suprafata de 3069 mp mentionat in Hotararea Consiliului Local al Municipiului Cluj-Napoca nr.33 din 25 ianuarie 2011 in favoarea reclamantei. Dispune intabularea in CF a drepturilor astfel dobandite in favoarea reclamantei.

Respinge actiunea formulata impotriva paratului statul roman prin Academia de inalte Studii Agronomice Cluj, prin succesoarea sa in drepturi, Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara Cluj ca fiind introdusa impotriva unei persoane fara calitate procesuale pasiva. Fara cheltuieli de judecata. Cu drept de apel in termen de 15 zile de la comunicare. Pronuntata in sedinta publica, azi 03.10.2012.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

sun fast toboganului acvatic consiierii locali primaria tribunalul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

Sponsorizat
Sponsorizat
Sponsorizat
Sponsorizat
Adauga anunt gratuit

© 2021 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1435 (s) | 22 queries | Mysql time :0.014431 (s)