Farmec, cel mai mare producător român de cosmetice, lansează două produse noi în gama Gerovital Stop Acnee, ca urmare a cercetărilor continue privind cauzele și tratarea probematicii tenului acneic. În portofoliul producătorului clujean sunt nou introduse Fluidul purifiant și Bulinele autoadezive antiacnee.
Relansată cu 6 produse în iunie 2017 și extinsă cu fiolele antiacnee în ianuarie 2019, gama Gerovital Stop Acnee cuprinde în prezent 9 produse complementare, ce asigură un program complet de tratament, acoperind toate nevoile tenului acneic.
„Succesul gamei Gerovital Stop Acnee încă de la lansare, precum și feedback-ul pozitiv primit de la consumatori pentru extinderile de linie din ultimii doi ani, ne-au determinat să investim în dezvoltarea unor produse noi pentru portofoliul Farmec. Cu acestea, dorim să ne consolidăm poziția în categoria anti-acnee și, în funcție de cum vor fi primite pe piață, să venim în întampinarea nevoilor consumatorulor care se confruntă cu astfel de probleme, îndeosebi pentru generația tânără”, a declarat Aura Carabiber, Manager Produs Farmec.
Fluidul purifiant Gerovital Stop Acnee asigură protecția tenului acneic sau cu tendință acneică împotriva proliferării microorganismelor și a declanșării procesului inflamator, împotriva dezvoltării excesului de sebum, apariției deshidratării, precum și împotriva persistenței petelor pigmentare postacneice. Fluidul poate fi folosit pentru întreținere zilnică, atât individual, pentru cazurile mai ușoare, cât și ca parte a tratamentului complet Gerovital Stop Acnee pentru cazurile mai severe, având scop curativ, dar și preventiv. Se aplică dimineața și seara, evitându-se zona ochilor. În cadrul tratamentului, se aplică după curățarea în prealabil a tenului cu Gelul Spumant Purifiant.
Bulinele autoadezive antiacnee camuflează și estompează imperfecțiunile specifice pielii acneice, precum coșurile sau semnele post-acnee, având în același timp rol de protecție împotriva prafului și a impurităților. Pentru o eficacitate de durată, pielea se curăță bine, după care se respectă instrucțiunile de aplicare: se deprinde bulina de pe suportul transparent folosind aplicatorul și se aplică pe zona afectată pentru minimum 6 – maximum 12 ore. Fiecare bucată poate fi folosită o singură dată și poate fi utilizată inclusiv în timpul somnului, pentru a reduce sau estompa inflamația. În fiecare cutie sunt disponibile 23 de buline transparente și 7 cu modele nostime, pentru a corespunde stării de spirit a consumatorului.
Cu o eficacitate demonstrată sub control dermatologic, produsele Gerovital Stop Acnee au la bază ingrediente active, precum acid salicilic, Sebaryl, Silica Silylate, acid glicolic și Soothex, cunoscute pentru eficacitatea în combaterea acneei.
Gama Gerovital Stop Acnee asigură un program complet de tratament, acțiunea produselor fiind complementară. Ordinea etapelor de utilizare este sugerată prin cifrele de pe fața produselor: 1 – curățare/purificare: Gelul spumant purifiant, Masca film purificatoare, Fluidul purifiant şi benzile de curăţare pentru puncte negre; 2 – acțiune/tratare: Crema-gel sebum control, Crema ultra-activă și Fiolele antiacnee; 3 – mascare/camuflare: Crema CC matifiantă și Bulinele autoadezive antiacnee.
Fluidul purifiant şi Bulinele autoadezive antiacnee pot fi achiziţionate din supermarketuri, hipermarketuri și magazinele de profil din țară, din farmacii, din magazinele de brand Gerovital, precum și din magazinul deschis prin sistem de franciză din Bacău. De asemenea, produsele din gama Gerovital Stop Acnee pot fi comandate şi online, pe www.farmec.ro.

Despre Farmec S.A. Cluj-Napoca

Farmec S.A. Cluj-Napoca – cel mai mare producător de cosmetice cu capital 100% românesc – rămâne un brand emblemă pentru România. Portofoliul companiei impresionează o lume întreagă prin produse moderne, concepute în laboratoare performante. Compania are certificare internaţională GMP și comercializează produsele din portofoliu în aproximativ 30 țări.

În octombrie 2019, reţeaua de magazine de brand deţinute de Farmec cuprinde 8 magazine Farmec, amplasate în Cluj-Napoca, Arad, Brașov, Sibiu, Târgu-Mureș și Timișoara, 19 magazine Gerovital care se găsesc în Cluj-Napoca, București, Constanța, Timișoara, Craiova, Ploiești, Suceava, Iași, Piatra Neamț, Galați, Oradea şi Râmnicu Vâlcea și un magazin Gerovital deschis prin sistemul de franciză, la Bacău.
Pentru a fi la curent cu noutăţi legate de brand-urile din portofoliul Farmec, sfaturi utile din partea specialiştilor, surprize şi concursuri, puteţi urmări conturile de social media:
Facebook: facebook.com/farmec.romania
Instagram: www.instagram.com/farmec/
Site şi magazin online: www.farmec.ro

Pentru informații suplimentare, vă rugăm contactați:
Simona Oprea, PR Director Golin – SOprea@golin.com, +40 758 243 642
Rafaela Bachios, Media Associate Golin – RBachios@golin.com, +40 732 349 307
Anișoara Munteanu, Media Associate Golin – AMunteanu@golin.com, +40 749 258 870
Alexandra Siminiuc, PR Manager – Asiminiuc@golin.com, + 40 740 121532

coral