Femei spionate în toaleta unei clinici private. Erau filmate de soțul patroanei. In București s-a produs un incident șocant, unde mai multe femei au fost spionate în baia unei clinici private, după ce un bărbat a instalat camere video ascunse în odorizante. Individul, care este soțul uneia dintre administatoarele acestei clinici, a fost reținut de anchetatori pentru 24 de ore. Acesta ar fi instalat camerele în toaleta femeilor, disimulate în odorizante. Unele camere erau instalate lângă cadă, iar altele lângă vasul de toaleta.

Polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul Investigații Criminale Sector 2 au pus în aplicare două mandate de percheziție domiciliară, în municipiul București și județul Prahova, pentru depistarea unui bărbat bănuit de săvârșirea infracțiunii de violarea vieții private.

„În fapt, acesta ar fi montat dispozitive electronice audio-video, în interiorul unei clinici medicale, din Sectorul 2. Bărbatul a fost condus la audieri, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violarea vieții private, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2”, au transmis reprezentanții Poliției Capitalei.

coral