Femeia care a avut cea mai lungă sarcină din istorie. Cum arată copilul care s-a născut după mai bine de un an. Majoritatea femeilor trec prin sarcină şi naştere fără complicaţii, dar sunt şi situaţii când un copil se naşte prematur. Acest lucru parcă este, din păcate, din ce în ce mai frecvent şi nu mai miră pe nimeni.

Dar ce-ai spune de o femeie care a născut după mai bine de un an? Acest caz chiar a existat! Cine este femeia care a avut parte de cea mai lungă sarcină din istorie şi cum arată copilul vom vedea în acest articol.

În mod normal, o sarcină durează nouă luni. Dacă ne referim la zile înseamnă undeva la 280 de zile din prima zi a ultimei menstruaţii, cu o variaţie normală de la 259 zile la 287. Însă, o femeie din America a reuşit să dea toate calculele peste cap.

A bătut toate recordurile după ce perioada de sarcină i s-a prelungit la 375 de zile. Medicii au rămas înmărmuriţi şi nu au găsit o explicaţie, iar totul s-a terminat cu bine atunci când fătul a supravieţuit la naştere. Femeia a intrat în istorie.

În anul 1945, Beulah Hunter, în vârstă de 25 de ani, a adus pe lume o fetiţă căreia i-a pus numele Penny Diana. Copilul cântărea 3,14 kg, iar greutatea era mică pentru un bebeluş care a avut nevoie de mai bine de un an pentru a se naşte. Practic sarcina a durat cu trei luni peste termen. Din fericire, în ciuda complicaţiilor, fetiţa a fost declarată de către medici perfect sănătoasă.

Ce au declarat medicii

Cel care a ţinut sub evidenţă sarcina femeii a fost medicul Daniel Beltz. Medicul, dar şi familia fetei au avut de înfruntat o serie de critici din partea oamenilor care nu credeau că este posibil un asemenea caz. Prin urmare, doctorul a trebuit să demonstreze veridicitatea acestei perioade de gestație.

Medicul Daniel Beltz a făcut public un test de sarcină făcut în laborator. Acesta avea inscripţionată pe el datat de 24 martie şi atesta faptul că ciclul menstrual al femeii se încheiase la data de 10 februarie. Medicul a păstrat cea mai mare parte a raportului medical care a dovedit recordul absolut.

Ceilalţi medici susţineau cu tărie că, de fapt, femeia rămăsese gravidă, dar, dintr-un motiv rămas necunoscut, aceasta ar fi pierdut sarcina, iar, la scurt timp, ar fi rămas din nou însărcinată. Doctorul Daniel Beltz a negat cu vehemenţă aceste acuze.

Potrivit lui Beltz, sarcina femeii a decurs normal până în luna a treia, apoi timp de circa trei luni nu a observat modificări ale sarcinii. În luna a şasea femeii a început să-i revină simptomele, semne normale în sarcină. Tot în perioada aceea a fost pentru prima dată când şi-a simţit copilul mişcându-se în pântece. mai mult decât atât, ritmul cardiac al copilului a putut fi detectat abia în luna septembrie, şi nu în iulie aşa cum ar fi trebuit, conform graficului unei sarcini obişnuite.

coral