O femeie din Florești a fost atacată de un câine-lup agresiv pe strada Stejarului din Florești. Din fericire, a fost salvată de un bărbat care a oprit mașina să o ajute, în timp ce cele câteva persoane care se aflau în stație au privit nepăsătoare.

„Azi am fost mușcată de un câine la intrare pe strada Stejarului. Se plimba pe stradă și cand m-a văzut a sărit pur si simplu pe mine. Era un caine mare, cred lup. Noroc cu un domn care a oprit mașina și mi-a sărit în ajutor. Îi mulțumesc! Și mulțumesc tuturor celor din stație care s-au uitat la "spectacol" fără să intervină!”, a scris floreșteanca pe rețelele de socializare. 

Câinele a reușit să o muște în mai multe locuri, iar femeia a fost nevoită să facă un vaccin antirabic și să ia antibiotice. 

Floreșteanca l-a descoperit pe stăpânul câinelui, care, însă a vorbit ironic cu ea, părând că nu îi pasă de ce a făcut animalul său de companie.

„Am vorbit cu el aseară. Foarte obraznic și ironic. Mi-a zis ca nu m-a mușcat cum trebuie. Trebuia să rupă bucată și să imi rupă hainele. Era foarte dezamăgit că nu mi-a rupt geacă”, a adăugat tânăra.

Femeia este decisă să facă plângere la poliție împotriva stăpânului animalului.

„În cursul zilei, la sediul Secției 6 Poliție Rurală Florești s-a prezentat o persoană care a sesizat faptul că, la data de 25 ianuarie a.c., în timp ce se afla pe strada Stejarului, din localitate, ar fi fost atacată și mușcată de un câine.

Cercetările sunt desfășurate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de neluarea de către proprietarul câinelui sau deținătorul temporar al acestuia a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane și vătămare corporală din culpă”, a declarat pentru BZC Beatrice Milonean, purtător de cuvânt al IPJ Cluj.

 

coral