O femeie din Dărmănești, județul Suceava, în vârstă de 50 de ani, a fost condamnată la cinci ani de închisoare pentru violență în familie raportată la tentativă de omor, după ce și-a bătut partenerul de viață cu lopata, informează publicația locală Monitorul de Suceava. Decizia nu este definitivă.

Mihaela Brîndușa Bodnariuc, în vârstă de 50 de ani, a primit decizia Tribunalului Suceava în închisoare, fiind arestată încă din luna iulie, când l-a bătut pe partenerul său de viață.

Agresiunea a avut loc în noaptea de 19 spre 20 iulie din această vară. Potrivit primelor date din anchetă, agresiunea s-a petrecut pe mai multe etape, de la un bar și până acasă la cei doi.

Potrivit imaginilor video adunate de anchetatori, femeia l-a lovit pe bărbat de două ori cu palma în zona capului, în interiorul unui local. Ulterior, bărbatul în vârstă de 50 de ani a părăsit localul, urmat la două minute de concubina sa. În drum spre casă, bărbatul a încasat cea mai gravă lovitură, fiind lovit din spate, în zona capului, cu o lopată sau cu un hârleț.

Ajunși în curte, femeia a continuat să dea în partenerul său. Deși era plin de sânge, bărbatul a mai fost lovit în mod repetat cu piciorul din lemn al unui scaun. În cele din urmă, femeia l-a târât spre casă pe bărbat, dar nu i-a putut opri sângerarea de la cap și a chemat ambulanța, fiind convinsă de o vecină.

Potrivit cercetărilor, cei doi concubini s-au înțeles înainte ca bărbatul să fie preluat de ambulanță să nu declare nimic din cele întâmplate pentru a nu avea probleme cu poliția. Femeia a recunoscut până la urmă agresiunea, negând doar lovitura aplicată cu lopata sau hârlețul.
Bărbatul agresat a ajuns în stare gravă la spital, cu leziuni care i-au pus viața în primejdie și care au necesitat peste 60 de zile de îngrijiri medicale.
 

 

 

 

coral