Teo Trandafir a vorbit la Europa FM despre adoptia Maiei, vedeta i-a marturisit lui Toader Paun ca Maia nu a fost adoptata, ci asteptata.

„L-am intrebat pe Dumnezeu daca trebuie sa fac pasul acesta, iar la scurt timp acesta mi-a raspuns si asa a aparut Maia.”

Iata cum arata casa lui Teo Trandafir in care locuieste cu Maia

Teo Trandafir s-a mutat intr-o casa noua cu fetita ei, Maria. Vedeta n-a vrut sa faca o investitie o investitie pe viata, asa ca a ales sa stea cu chirie. Prezentatoare tv si-a dorit o schimbare radicala in viata ei, asa ca a decis sa se mute.

Teo si Maia sunt extrem de fericite in noua casa. Cele doua sunt mandre de noua locuinta, iar prezentatoarea tv a marturisit ca isi impart una alteia treburile casnice si se inteleg de minune.

„A fost prima si ultima casa pe care am vazut-o. Am vazut-o, am contactat proprietarul si am luat-o. Aici traim. Nu vreau sa miroasa a ceapa in casa, asa ca nu prea mai gatesc. Noi nu prea iesim din casa”, a declarat Teo, la Kanal D.

Ori de cate ori are o decizie importantai de luat, Teo se consulta cu fiica ei, iar fara acordul ei nu face niciun pas. Din fericire, Maia a fost foarte multumita de noua casa: „De cand am intrat, mi-am dat seama ca aici este acasa. Adica, ma asteptam sa fie o casa mai rigida, dar e chiar o casa calduroasa, primitoare si mi-a placut foarte mult”.

Teo si Maia inca se acomodeaza cu noua casa si in fiecae zi descopera lucruri noi. Un detaliu important este ca Teo s-a hotarat sa nu aiba internet wireless in casa: „Ne cam fura…si pe una, si pe cealalta. Am zis ca ce avem pe telefon ne ajunge!”

coral