Atunci când vă gândiți la a trăi la casă automat corelați toată povestea cu suprafețe vaste de teren, cu o casă înaltă, ce se ridică semeț, are etaj și este la o distanță considerabilă de vecini. Ei bine, în realitate suntem tot mai înghesuiți și când vine vorba de teren. Cei mai mulți merg pe ideea de a exploata fiecare centimetru de pământ, chiar dacă asta înseamnă să aibă curte mică sau să aibă casa foarte aproape de cea a vecinilor. De ce nu ar suna însă bine o casă mică? Cei de la Smart Home Concept au proiecte interesante și creative care pot împăca mai toate exigențele unor viitori proprietari.

Casă de 90 de mp

Până la urmă, dacă terenul de care dispuneți este unul mic, există soluții să vă extindeți cu casa pe înălțime, dacă nu se poate altfel. Astfel, proiectele de case mici cu mansarda pot fi o variantă aici. În orice caz, sună mai bine a locui la casă decât în apartament, iar pandemia a subliniat destul de bine acest aspect.

Echipa de la Smart Home Concept a gândit proiectele destul de versatil încât veți găsi soluții optime pentru toate preferințele. Și nu, nu vorbim despre casele de tip duplex. Cu o suprafață utilă de 90 de mp puteți avea parte de o casă cu 2 băi și 3 dormitoare, casă pe un nivel, cu mansardă.

O altă variantă nu departe de aceasta este un proiect casa cu mansarda si garaj, cu o suprafață de 106 mp în care sunt incluse 3 dormitoare și 2 băi. Un astfel de proiect poate ajunge la puțin peste 1000 de euro și în cazul în care sunt dorite ajustări, modificările suplimentare nu sunt taxate, atât timp cât achiziționați proiectul de la Smart Home Concept.

Este cu atât mai greu să vă încadrați cu toate preferințele acolo unde terenul este mai îngust, însă nu și imposibil.

Tendința de mutare la casă, una tot mai accentuată

Nu pot fi comparate avantajele de a trăi în mediul rural cu cele din mediul urban și invers. Însă în haosul zilelor noastre deja se simte o acută tendință de mutare de la apartament la casă. Astfel, tot mai mulți sunt dispuși să facă naveta și să aleagă să trăiască la casă chiar și în mici sate. Efectul de pandemie este cel care a scos la iveală faptul că o casă mică poate fi destul de primitoare.

Rămâne însă necesar să găsiți și un proiect care să vă mulțumească. Ori cei de la Smart Home Concept au zeci de oferte. Puteți veni la ei chiar și cu un proiect deja achiziționat cerând optimizarea acestuia. Aflați care sunt tarifele practicate pentru a  vă muta la casă, care sunt proiectele optime pentru terenul de care dispuneți, din pagina oficială a celor de la Smart Home Concept – smarthomeconcept.ro.

Contact:

str. Matei Voievod nr. 35

sector 2, București

0728 407 562

0721 965 884

office@smarthomeconcept.ro

  coral