Mai sunt mai puțin de două săptămâni până începe mult așteptatul festival Rock the Camp, care va avea loc la campingul ElDorado din Gilău în perioada 8-10 iulie 2022.

Organizat de Asociația Monday Shadows, festivalul dorește să fie un loc de întâlnire pentru cei care apreciază muzica bună, timpul petrecut în aer liber și doresc să facă parte dintr-o comunitate frumoasă și care este în creștere.

Ediția din acest an va aduce formații consacrate, care se vor bucura să se întâlnească cu publicul iubitor de muzică rock. Headlinerii din acest an sunt formațiile Compact, Luna Amară, ALTAR, Speak Floyd, C.A.S.H., iar pe scenă vor mai urca Monday Shadows, Voices of Silence, Konthrast, Wild Angels, Front, The Chocoflenders și MVNTRA. În cadrul festivalului vor avea loc diferite ateliere și activități pentru toate vârstele și gusturile.

Programul complet al concertelor și activităților este următorul:

VINERI, 8 iulie 2022

18:00 VOICES OF SILENCE

19:00 KONTHRAST

20:00 WILD ANGELS

21:00 CASH

22:00 LUNA AMARĂ

23:15 SPEAK FLOYD

01:30 AFTER PARTY

SÂMBĂTĂ, 9 iulie 2022

18:00: Poezie cu suflet de Rocker cu actorul Dan Chiorean

18:30 MVNTRA

19:15 CHOCOFLENDERS

20:00 FRONT

21:00 MONDAY SHADOWS

22:00 ALTAR

23:15 COMPACT

01:30 AFTER PARTY

 

Programul complet al activităților:

 

14:00 – 16:00 Beer Pong cu Bülgözdi Lóránt

16:00 – 17:00 Atelier chitară cu Andrei Boțan – Luna Amară

16:00-17:00 Atelier tobe cu Ovidiu Crișan – Monday Shadows

16:00-17:00 Atelier dans – Ioana Moldovan

16:00-17:00 Beer tasting – Echipa Bârlog

Întregul eveniment va fi moderat de Hora Dancu de la GoRebel FM.

„Sperăm că împreună cu trupele care vor urca pe scenă vom realiza un eveniment care va lăsa urme frumoase în amintirile clujenilor. Un eveniment pe care putem să îl creștem de la an la an. Interesul este să transmitem un mesaj clar: fanii muzicii rock trebuie să știe că și Clujul are un festival, că e festivalul lor și al nostru, împreună. Cel mai important este ca toată lumea să se simtă bine, motiv pentru care organizăm și alte activități, nu doar concertele. Ne dorim să creăm o stare de bine atât pentru cei din public, cât și pentru trupe. Ne bucurăm că avem formații care vor rămâne în camp și după ce vor termina de cântat, tocmai pentru că vor și ei să socializeze și să se relaxeze”, au transmis membrii Asociației Monday Shadows.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si international prin www.kooltix.com si in format fizic in magazinele Flanco, Diverta, Metrou Unirii 1, magazinele Muzica, IQ BOX, Uman,  Libmag si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Despre Rock the Camp

„ROCK THE CAMP” este un festival, un eveniment cultural de muzică rock/ metal, desfășurat într-un cadru primitor, aproape de natură. Însă, totodată, mult mai mult de-atât. „ROCK THE CAMP” e comunitate, e spirit liber și familie, e râs sincer între prieteni și amintiri de preț, împărtășite. E liantul între nou și consacrat, între liniște și o doză sănătoasă de nebunie, e un spațiu sigur de exprimare și comuniunea unor generații legate de muzică, respect și valori comune.

Evenimentul dorește să ne reunească, după această lungă și inconfortabilă pauză pentru noi toți, iubitorii muzicii rock din Transilvania, și nu numai. Spațiul unde să îți poți aduce cu drag familia, prietenii și chiar să le faci cunoștință celor mai tineri cu muzica ce unește oameni, ce naște idei și noi relații.

  coral