News Flash:

Festivalul Transilvania Fashion va avea loc la Cluj în perioada 17-19 septembrie 2021

22 August 2021
933 Vizualizari | 0 Comentarii
Transilvania Fashion Week

Ediția 2021 a Festivalului Internațional de Modă Transilvania Fashion va avea loc la Cluj-Napoca în perioada 17-19 septembrie 2021, sub egida European Fashion Council și FashionTV.

Întrucât ediția 2020 a acestui festival nu a mai putut avea loc din motive obiective legate de pandemie, echipa organizatorilor a continuat pregătirile și, susținută de Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca, a obținut aprobările pentru desfășurarea la Cluj-Napoca a acestui important eveniment, alături de TIFF, Jazz in The Park, Electric Castle și UNTOLD.

Evenimentul este organizat de Asociația Culturală Pro Transilvania și produs de Dr. Matei MIKO – Președintele Festivalului.

Festivalul Transilvania Fashion este parte a unui ciclu de Gale dedicate prezentării și premierii excelenței în domeniul modei, pe care Asociația Culturală Pro Transilvania le organizează de 30 de ani, și a fost conceput să contribuie la amplificarea vizibilității creativității designerilor prezentați pe vasta scenă europeană, prin contribuția conjugată a mass media și a partenerilor din European Fashion Council și FashionTV. 

“Imaginat sub forma unui eveniment outdoor complex, street fashion într-o viziune neașteptată, couture într-o formulă inovativă, amplificate prin prezența unui studio foto/video - vector de comunicare universal, conceptul propune o abordare a mai multor valențe ale unei formule consacrate și va crea o emulație pe toate palierele expresiei de fashion și styling din acest domeniu”, a declarat Dr. Matei Miko, Președintele Festivalul Transilvania Fashion.

Locul de desfășurare al evenimentului este Esplanada Centrului de Cultură Urbană din Parcul Central din Cluj-Napoca, care se va transforma datorită unei logistici impresionante de catwalk, sunet, lumină și ecrane LED, într-un superb amfiteatru în aer liber, străjuit de impunătoarea clădire a Cazinoului si de istorica Fântână Arteziană amenajate în 1897, inspirate de clădirile celebrului Palat Sanssouci de la Potsdam.

La Festival și-au anunțat participarea numeroși designeri, branduri, case de modă și universități, invitați speciali din țară și din străinătate, modele, hairstyliști, make-up artiști, fotografi, bloggeri și jurnaliști.

Parteneri media: Cluj.com, Cluj.info, Zile și Nopți, I Like Cluj, Visit Cluj, Ziua de Cluj, Cluj24, Ziarul Făclia, Ultimelestiri.net, Observi.ro, Pagina de Lifestyle, Doctorquinn.ro

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1407 (s) | 33 queries | Mysql time :0.077047 (s)