Fetiţa adoptată de Dana și Dragoş Bucur în urmă cu trei ani de zile a început încet, încet să se adapteze cu nouă familie. Îndrăgitul cuplu a surprins pe toată lumea atunci când, deşi aveau doi copii, s-au hotărât să îşi lărgească familia.

Atunci în viaţa lor a intrat Roxana, o fetiță de etnie romă pe care nu o dorea nimeni.

Cum s-a integrat fetiţa adoptată de Dana și Dragoş Bucur
Roxana, acum în vârstă de 8 ani, s-a integrat perfect în familia Danei și a lui Dragoș. Cele mai recente imagini cu Roxana, postate de artistă pe conturile de socializare, arată acum un copil fericit, care adoră să se joace alături de frățiorul ei, Kadri.

Fanii celor doi au remarcat acest lucru „În sfârșit, cea mică nu mai are atâta tristețe în privire ….nu cred că a fost ușor. Bravo vouă”, le-a transmis un fan.

Dana a mărturisit și ea că Roxana s-a integrat perfect și este un copil foarte vesel.

„Acum ea este perfect integrată în familie, suntem foarte bine cu toții și sunt foarte fericită că mi-a dat Dumnezeu puterea asta de a înțelege, de a o înțelege pe ea, pentru că a trecut pitică prin niște lucruri destul de grele. Roxana este foarte drăguță, este un copil care se poate face foarte plăcut și e foarte veselă și foarte plină de viață. Vrea să cunoască tot”, a povestit Dana Nălbaru într-o emisiune TV.

 

coral