Fetița rănită în accidentul de tren de la Cluj a murit. Copila fusese transportată la spital în stare critică în urma tragediei de a avut loc la Urişor, însă, în ciuda eforturilor depuse de medici, organismul acesteia a cedat. Alexia se afla în microbuzul lovit de tren alături de mama sa, de 40 de ani.

Cele două veneau din Italia şi se îndreptau spre Darabani pentru a-şi vizita familia, însă, ambele au avut ghinionul de a sta exact pe locurile de pe partea dreaptă, unde impactul cu locomotiva a fost cel mai puternic, relatează Monitorul de Botoșani.

În urma coliziunii nouă persoane au fost rănite, treii fiind în stare critică, respectiv Alexia, care a fost preluată de la locul accidentului de un elicopter SMURD, mama sa şi încă un pasager.

La scurt timp după ce a ajuns la spital femeia de 40 de ani a murit. Cadrele medicale au făcut eforturi pentru a încerca să o ţină în viaţă pe fiica sa, care a fost transportată la o unitate sanitară din Cluj, însă, din păcate, copila a decedat la o săptămână după mama ei, din cauza leziunilor extrem de grave.

Amintim, o dubă a fost lovită de tren în Cluj în 16 august, în localitatea Urișor.  Impactul s-a produs la pasajul de cale ferată din localitate, unde duba a fost lovită de trenul Regio Expres care circula de la Baia Mare spre Cluj-Napoca. Nouă persoane, pasageri în mașină, au fost transportate de urgență la spital. Șoferului i-a fost deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

coral