O fetiţă în vârstă de patru ani a fost transportată la Spitalul de Pediatrie, fiind lovită de o maşină condusă de un şofer care consumase alcool, potrivit Poliţiei.

"Un echipaj SMURD a intervenit de urgenţă pe strada Cooperatorilor în municipiul Sibiu, la un accident rutier, unde o minoră în vârstă de 4 ani a fost accidentată de un autoturism. Aceasta a fost transportată la CPU Luther conştientă, cu un traumatism facial uşor şi escoriaţii", a declarat purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Andreea Ştefan.

Poliţiştii au anunţat că şoferul a fost testat cu etilometrul, rezultatul indicat de aparat fiind de 0,48 mg/l alcool pur in aerul expirat.

"Poliţiştii Biroului Rutier Sibiu intervin la un accident rutier produs pe str. Cooperatorilor din municipiul Sibiu. Din primele cercetări efectuate la faţa locului se pare că şoferul unui autoturism (un braşovean în vârstă de 49 de ani) ar fi accidentat o fetiţă de 4 ani, care ar fi pătruns pe partea carosabilă. Şoferul a fost testat cu etilometrul, rezultatul indicat de aparat fiind de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a minorei, care a fost transportată la spital. Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor circumstanţelor producerii acestui accident", a precizat purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie a Judeţului Sibiu, Luciana Lazăr.

coral coral