O fetiţă în vârstă de zece ani a fost lovită de un şofer pe o trecere de pietoni din Şura Mare, de către un şofer care a fugit de la locul accidentului, fiind prins pe DN14, în oraşul Copşa Mică, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu, Elena Welter.

"Poliţiştii rutieri intervin la un accident produs în această dimineaţă pe DN 14, în localitatea Şura Mare. În timp ce traversa partea carosabilă pe trecerea pentru pietoni, o minoră în vârstă de 10 ani, localnică, a fost acroşată de o autoutilitară condusă pe direcţia Şura Mare – Mediaş. Şoferul a părăsit locul producerii evenimentului, fiind identificat şi oprit pe DN 14, în oraşul Copşa Mică. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 62 de ani, din judeţul Alba. Testarea alcoolscopică a bărbatului a indicat un rezultat negativ. Fetiţa a fost transportată la spital conştientă. În cauză, s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, respectiv părăsirea locului producerii unui accident rutier fără încuviinţarea poliţiştilor, urmând a fi stabilite toate circumstanţele exacte în care s-a produs evenimentul rutier", a explicat Elena Welter.

Fetiţa accidentată a fost transportată în stare stabilă, la Spitalul Clinic de Pediatrie din municipiul Sibiu, cu "un traumatism cranio-facial, traumatism membru inferior drept şi de sold stâng", au precizat cei de la Ambulanţă

coral